Vandaag besteld morgen aan huis top.! De artikel is echt zoals de beschrijving. Bij retour is alles correct terug betaald

Vlotte levering

Gemakkelijke site om te bestellen en vlotte levering

Snelle en correcte service

Wij hebben een zombie kostuum voor halloween besteld samen met enkele accessoires en die waren snel en correct geleverd aan huis. Wij zijn tevreden zowel over de produkten als over dienstverlening van Feestkleding365.

Rare pasvorm

Maat valt klein uit vnl bij borsten. Ik nam 44/46, draag normaal 42 of 44

Correcte en snelle levering

Mijn bestelling werd correct en snel aan huis geleverd. De bestelling was zoals op de site omschreven. Deze verkoper zal ik in de toekomst nog gebruiken

SUPER

Zeer snelle levering

Goed product snel geleverd

Het product werd binnen een paar dagen geleverd en ziet er hetzelfde uit als op de foto.

Het was goed

Was mooie kleeding aleen. De banden waare te kort. Daar om moest ik het terug sturen

Snelle reactie. Snelle levering

Efficient en snel

Niets gemakkelijker dan feestkleding zoeken en kopen bij Feestkleding 365 nl Veel keuze, veel inspiratie . Eenmaal je een beslissing hebt genomen dan is het verkoopproces tot levering zeer efficiënt en snel . We komen terug :)

Snel en betrouwbaar

Kostuum is mooi op maat zoals aangegeven. Heel aangename stof. Mooi van kleur. Zoontje staat er prachtig mee

Snel geleverd en pasvorm goed

Voor een themafeest een matrozenblouse gevonden. Maatadvies was goed en ontving complimenten over de leuke blouse. Prijs goed en snelle levering.

Correct prijs

Perfect Artikel, juist maat en zorgvuldige ingepakt plus optijd geleverd

Altijd feest

Ik bestel hier al jaren alle feestkleding en benodigdheden. Goede informatie op de site, en goede kwaliteit kleding. Lees altijd goed de kledingmaten, als je die volgt dan zijn de maten ook goed! Ook snelle levering. Eventuele retouren worden snel afgewikkeld.

Besteld en supersnel ontvangen, kon niet beter!

Snel ontvangen, maat direct goed

Naar aanleiding maattabel keuze gemaakt zit goed, en veel complimenten over deze outfit ontvangen.

Snelle levering zo der problemen

De levering was snel, het product prima.

Vlot en goede kwaliteit

Kostuum besteld maar helaas te groot. Op de website vlot gevonden hoe de retour moest gebeuren. Nieuwe bestelling ontvangen en intussen vlot het geld van de foute bestelling teruggekregen. Wat een aanbod ook!

Goede,snelle levering

Duidelijke website,binnen 24 uur geleverd!

top

was snel binnen en was heel erg goede kwaliteit

Snelle levering artikel valt goed

Super leuk pak echt de moeite

Heb al enkele malen besteld en nog nooit problemen gehad echt Toppie deze site

Precies zoals op de foto

Ik heb twee dirndl jurkjes besteld en beide zien ze eruit als op de foto! Heel erg blij mee en dat voor een leuke prijs.

Bestellen is zelfs een feestje hier

Feestkleding365 is een fijne en overzichtelijke site waarbij bestellen zelf een feestje word.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire