Super snelle levering

Makkelijk te bestellen en een super snelle reactie levering

Snelle levering en de bestelling voldeed volledig aan de verwachting!

Goede, snelle service

We hadden onze artikelen snel binnen. En zijn zeer tevreden met de goede service.

Precies wat ik verwacht

Goede duidelijke website. Wat je besteld is ook precies als op de foto. Snelle levering. Top

Super !

Na een een hele grote bestelling, nog een kleinere bestelling gedaan. Wederom top ! Nu helemaal compleet voor ons feest. Alles was weer netjes verpakt, kwaliteit prijs is perfect. Op tijd geleverd en netjes voorzien van track trace code. Van de grote bestelling iets retour moeten doen, was met een klik op de knop geregeld. Keurig overzicht van wat retour gegaan is, en keuze uit pakket diensten, ik zeg wat wil je nog meer. Hier kopen en je hebt gegarandeerd een geslaagd feestje.

Super, snel geleverd

Veel keus, snel geleverd! Tio

Meerdere artikelen bij de webshop besteld. In eerste instantie kwam 1 van de velen artikelen niet compleet binnen. Na het telefonisch contact op nemen met de klanten service werd ik direct goed geholpen. Het aankoop bedrag van het niet complete artikel werd terug gestort en ik kreeg een code voor gratis verzending om iets nieuws uit te kiezen. Dit nieuwe artikel is ondertussen al binnen en is helemaal perfect!

Ene dag besteld, volgende dag pakketje binnen. Dat gebeurt niet vaak meer. Bedankt!

Supersnel!

Top bedrijf, snelle levering, heldere communicatie

Snelle verzending & duidelijke website!

Goede ervaring. Het was er de volgende dag voor 11 uur, terwijl ik ‘s avonds de dag van te voren de bestelling heb gedaan. Zeer tevreden! Veel keus op de website.

Snelle correcte rechtzetting

Snel ontvangen en kapotte stuk snel vervangen.

snel bezorgd, prima kwaliteit producten

De producten waren exact zoals ze beschreven waren, netjes en zorgvuldig verpakt en snel verzonden. Geen minpuntjes te bedenken!

Mooie duidelijke website. Snelle levering en alles mooi verpakt. Ook briefwisseling correct. Een winkel zoals een winkel hoort te zijn.

snel

Snelle levering en goed product

Was een snelle levering en het product zoals verwacht

Prachtige feestkleding

Superblij ben ik met mijn mooie Spaanse jurk en samba overhemd bedoeld voor een feestje met als thema: landen, het feestje komt nog, maar ik ben al blij met de snelle levering, de keurige verpakking en de kwaliteit van de feestkleding.

Een heel mooi pakje

De stof, de kleur en het pakje is heel mooi, zit goed, is prachtig. Heel tevreden.

Top ervaring

Alles was optijd bezorgt en zoals het op de site staat. Echt aan te bevelen

Geweldig, duidelijk en snel geleverd

De website is duidelijk en overzichtelijk. Prijs en kwaliteit is goed. Klantenservice zal ook goed zijn, maar ik heb nog geen klantenservice nodig gehad.

Fijne webshop, snelle levering, snelle klantenservice

Goede webshop met snelle levering, duidelijke e-mails en ze reageren snel op je mailtjes.

Goede en snelle service

Goed en snel

Snelle levering en de maat is goed omschreven. Zo heb ik een last minuten een euke outfit gescoord die ook nog op tijd was!

Mooie jurk voor lage prijs en goede kwaliteit

Snelle levering! :)

's avonds besteld, volgende dag al in de bus ;)

Super levering.

Heel blij met deze bestelling. Heb het om 23.00 in de avond besteld en het was er de volgende dag. Zoals als ze ook aangeven. Super fijn!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire