Gave outfits!

Mooie kleding Goed verpakt Snel bezorgd

de blits kunnen maken op het glitter en glamourfeest!

Met 3 personen in hetzelfde pak lieten we zien hoe glamoures een “gewoon” trainingspak kan zijn.

Waauw sexy dirnld outfit

Het pakketje openen was een feestje op zich en wat er te voorschijn kwam in één woord subliem. Heb het meteen aangetrokken en mijn man vond het heel sexy en liet zich zowaar overhalen om de tirolerhosen te passen. Nu nog afwachten of we hier iedereen de loef mee kunnen afsteken op het bierfeest op 8 oktober, alvast benieuwd naar alle blikken, décolletée valt zeker op en ik voel me er een echte tirolermeid in, wat fijn... Wordt zeker een leuke avond maar voor ons geen bier maar wijn

Fijne winkel!

Snel bezorgd en hele mooie kleding!

Super snelle verzending

Fijn dat jullie nog tot laat verzenden. Had de spullen savonds laat nog besteld. de volgende dag was het al in huis heel fijn. Het kostuum dat ik had besteld kwam ook nog een op een kledinghanger binnen, en was voor extra bescherming ook nog eens in plastick ingepakt top! mocht ik weer eens snel iets nodig hebben bestel ik zeker weer bij jullie.

Zo leuk

Mooie kwaliteit

Heel mooi, prijs kwaliteit komt overeen. Snel geleverd. Alles in orde

Onverwachts feestje in de 70 tiger jaren stijl Vrijdagavond om 19.35 besteld De andere dag om 10.00 hadden wij de kleding thuis … TOP prestatie

Zoals het hoort

Snel geleverd op de dag die beloofd was. Groot gamma en voorraad. Andere webshops kwamen boven in zoekopdrachten maar niemand anders had dit artikel ook daadwerkelijk op stock! Algemeen tevreden dus

Supper

Kleindochter is er supper blij mee, en de levering is supper snel. Product is precies zoals omschreven was en prima kwaliteit

De bezorging was snel, het jurkje staat precies beschreven als op het plaatje. En hij past goed, nu nog wachten op het feest zodat ik kan beoordelen of ik er in kan dansen ;)

Schitteren in de schitterende glitterblouse

Mijn zoon heeft mega geshined in zijn glitterblouse op zijn glitterfeestje. Lastminute besteld en in twee dagen werd het pakket bezorgd. Heel erg blij met service en kwaliteit!

Goede service en kwaliteit

Een snelle en goede service vriendelijk personeel en top kwaliteit!

Leuke kleding, snelle levering

Leuke feestkleding, snelle levering

Top spul...maar voor een 5 sterren score laat ik graag tips achter

Top spul...maar voor een 5 sterren score laat ik graag tips achter Wat een leuke kleding en wat een geweldig assortiment. 2 sets kleding besteld omdat ik twijfelde en je pas de echte keuze kan maken als je het aan hebt. Het retourproces is top geregeld dus de set die het niet werd netjes retour gestuurd. Waarom geen 5 sterren dan? De site is en blijft traag en nee dat lag niet aan mijn internet. Dus als tip, ga svp checken waarom de site soms zo enorm traag is. De 5 sterren had ik gegeven als dit niet zo geweest zou zijn Ron

Super snel in huis en mooie producten

“S avonds besteld en de volgende dag al binnen. Mooie producten, conform de beschrijving en prima prijzen. Verzendkosten zijn ook heel schappelijk. Kan makkelijk vinden wat je zoekt. Heel veel keus in heel veel maten. Blij met zo’n winkel

Heel snelle levering, doen wat ze beloven.

Veel keus zelfs in grotere maten

Eerst een jurk besteld in volgens de maat tabel in mijn maat maar veel te groot, daarna een andere jurk besteld in mijn bekende maat . Deze is super leuk. De bezorging was snel en de informatie vanuit de webshop duidelijk en snel.

Snel.. Efficiënt. Maar zending incompleet

Zending incompleet maar snel opgelost.. Super service na verkoop..

Past perfect, zoals omschreven , niks op aan te merken!

Van reservatie, tot levering en de outfit zelf : alles prima in orde. Aanrader!

Snelle levering en goede spullen

Voor een feest hebben wij allemaal cowboy en indianen kleding en spullen bestelt. Heel fijn hoe snel het werd bezorgd en de kwaliteit is ook goed. De maten klopten ook. De kinderen bleven er maar mee spelen. Nu maar hopen dat het nog heel is voor het feest:-).

Duidelijke site met uitgebreid assortiment

Een mooie site met eindeloos veel spulletjes voor de leukste verkleedpartijen. Daarnaast werd het snel geleverd in een keurige verpakking. Ik ben tevreden!

Geleverd op beloofde dag en uur en in goede staat

Had eerst op een andere site gekeken maar die wouden niet leveren in België. Nou pech voor hun. Bij feestkleding gekomen en daar ook gevonden wat ik zocht. Snelle en correcte levering. In goede staat en het past dus volledig tevreden.

Ik heb 's avonds besteld maar de volgende ochtend alles al binnen. Super snel. Zelfs grotere maten in de collectie. Met kleding retour zenden ging het ook heel snel.... Al met al een geweldige zaak.

Hadden nog snel iets nodig in het thema ‘hippie’ De dag erna was het er en het was ook wat we ervan verwachtten.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire