Goede maat netjes verpakt en super snel geleverd

Kleding is ook precies zoals de foto kortom was een succes kan het iedereen aanraden

SUPER TEVREDEN!

Snelle levering en de aangekochte kledij is absoluut nog beter dan verwacht! Een echte aanrader en ik ga hier in de toekomst zeker en vast nog bestellen.

Super content

Top kwaliteit..Top klantenservice. Super content

Supersnelle levering

Het pakketje was er supersnel en mijn dochter ziet er angstaanjagend uit in haar nieuwe Halloween outfit!

Formidabel

Na eerst telefonisch contact, waar ik zeer goed werd geholpen, mijn bestelling besteld, kreeg een duidelijke mail terug, waarin alles nogmaals werd bevestigd Super goeie en fijne service

Goede afhandeling

Bestellen ging makkelijk en goede informatie over vooruitgang en netjes op tijd bezorgd.

hele toffe outfit

hele snelle levering en kwalitatief product

Goed verzorgd, snel en veel keus!

3 pakken gekocht voor een vrijgezellenfeest, er was enorm veel aanbod en de pakken kwamen meteen de volgende dag aan, waren dezelfde avond al verzonden. De prijs is redelijk, veel en leuk aanbod en de levering is snel!

Alles netjes en snel geleverd!

De feestkleding zag er uit zoals op foto. Snelle levering

Snel thuis bezorgt en netjes ingepakt

Ik ben tevreden wat ik besteld heb .

TOP! Geen opmerkingen.

Vlotte en correcte levering, alles in orde waarvoor dank.

Service voor zover top!

Ik kan persoonlijk niet onwijs goed beoordelen omdat ik één ding heb besteld, maar voor zover erg fijne service. Ik had een (vrij specifiek) product binnen twee dagen nodig en uiteindelijk kwam ik op deze site terecht. Super fijn dat er bij de producten staat hoeveel er direct leverbaar zijn en hierop overwoog ik het meteen te bestellen, de dag erop, meteen binnen! Helemaal tevreden! Niet alle sterren vol, want wel prijzige producten :p

het kostuum vind ik maar niks. is echt niet mooi afgewerkt en minder kwaliteit dan ik dacht. de levering op zich is snel gegaan.

Goede kwaliteit en service

Groot assortiment voor leuke prijzen Voor ieder wat wils.

Meerdere kledingstukken besteld om te passen. Bij retour ook snel mijn geld terug. Kleding is prima prijs/kwaliteitverhouding.

ruim aanbod

Heel tevreden over het ruime aanbod en de snelle service.

We waren vooral verrast door de zeer snelle levering van de bestelde kleding. Het zoeken op de website ging ook heel eenvoudig.

Heel tevreden

Heel tevreden omtrent de bestelde outfit. Het bestaat uit goede kwaliteit. Verder goede service en levering van de bestelde outfit.

Prima, zoals verwacht

Na bestelling heb ik de artikelen keurig op tijd thuis bezorgd gekregen.

Super leuke kleding om je feest een succes te laten worden

Prima ervaring. Snelle levering voor een schappelijke prijs

Prima levering

Het pakketje kwam 1 dag eerder dan verwacht, altijd leuk natuurlijk! De kwaliteit viel mij reuze mee en de pasvorm van de jurk is prima. De riem is helaas te kort en het klitteband is klein. Als je stilstaat blijft hij net zitten maar als je gaat bewegen of fietsen gaat hij los. Wij hebben er een stuk elastiek tussen laten zetten.

Snelle afhandeling

Met een dag mijn product ontvangen.

zeer gioed

snelle en correcte levering Goede kwaliteit

Betaalbaar en snel

Mijn kleding ‘s avonds besteld en zoals beloofd de volgende dag in huis

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire