Snel geleverd!

Ontzettend leuke kleding

Kleding goed, service en levering ook goed! Niks op aan te merken !

Super. Snelle levering, dik tevreden.

Erg tevreden, zal nog vaker bestellen. Had ik trouwens al gedaan.

Vlot en duidelijk

Snel (dag zelf) antwoord bij een mail voor de aankoop van een clownspak. Aankoop en levering werd duidelijk gecommuniceerd en alles was er op tijd. Zéér tevreden.

Top jurk

Leuke jurk voor een goede prijs!

Alles binnen 1 dag binnen.

Alles is super

Bestellen ging makkelijk, maattabel klopt, pakketje was er snel en het product was helemaal zoals op het plaatje! Niets op aan te merken dus :-)

Maken waar wat op site staat

Goede info op de site, bestellen gaat vlot, goede check en alles wordt nagekomen. Kortom, Top!

Fantastisch pan

Mooi pakje, letterlijk en figuurlijk goud

Gemakkelijke zoektocht en snel geleverd.

Zoals het hoort, zeer efficiënt.

Heel gemakkelijk om te bestellen en supersnelle levering!

Ik kon via de website heel gemakkelijk alle artikelen terugvinden waarnaar ik zocht binnen het thema ‘hawaii’. Het bestellen gaat uiterst vlot en de volgende dag werd het pakketje al geleverd aan huis. Zeker voor herhaling vatbaar bij het zoeken naar verkleedkledij!

Topervaring, alles verliep perfect

Bestellen bij deze verkoper is een feest! gemakkelijke site, vlotte afhandeling van de bestelling en ´s anderedaags het pakketje in huis. Voor mijn volgende feestje kom ik terug

De beloofde levertermijn werd behaald

Overzichtelijke site en supersnelle levering

We hebben ons bezoek aan de site als zeer prettig ervaren met heel uitgebreid assortiment en duidelijke informatie over de beschikbare maten, eenmaal besteld waren de artikelen een anderhalve dag later compleet in huis. Helemaal top!

Fijne overzichtelijke en snelle site. Besteld via telefoon. Alles was overzichtelijk en een snelle service! Bedankt

Wat een service

De levering zou 4 dagen duren, maar mijn pakket was er al de dag na mijn bestelling. Heel goede service en de kledij past perfect. Bovendien is het van goede kwaliteit. Top.

Goede kwaliteit en snel geleverd

Mijn kostuum is van goede kwaliteit. Echt waar voor je geld. En ik had hem een dag later al binnen. Fantastisch!

Excellent!

Zeer snelle levering, tof kostuum zoals op foto’s te zien. Prijs zit echt goed. Dochter is er super blij mee dus wij zijn oprecht tevreden! Zal hier vast en zeker nog wel bestellen als de gelegenheid er toe komt.

Snelle levering, echt super!

De kledong is van goeie kwaliteit en snelle levering.

top site

ik vindt deze site echt top , altijd rap geleverd en super veel keuze in alles . ben heel te verden

Goede levering, kwaliteit is redelijk

Voor twintig euro had ik een pakje gekocht van het Dracula kostuum, hoewel ik de kwaliteit beter verwachtte is het alsnog best redelijk voor de prijs

Snelle service!

Bestelling geplaatst en werd de volgende werkdag reeds geleverd. Ook de beschrijving van maten en dergelijke is zeer correct. Alles ook netjes en stevig verpakt.

SUPER, VEEL KEUZE EN SNELLE LEVERING.

Ik moest snel een jurk hebben, gekeken op de site van historische kleding en zag tot mijn verbazing een hele grote collectie kleding en voor ook nog hele leuke prijsjes. Snel iets uitgezocht en besteld. Het werd de volgende dag keurig bij mij thuis bezorgd. Ik was er heel blij mee. Bedankt voor de snelle levering.

Zoals het hoort

De producten voldeden volledig zoals beschreven in de webshop en de snelle levering verliep zoals beloofd. Met zo'n prima service is het feest eigenlijk al begonnen :-)

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire