Snelle levering en precies zoals de beschrijving

Super snelle levering en service!!

Mijn zoon had per ongeluk 2 keer besteld en betaald… werd direct geregeld! Echt super!

Snel en WYSIWYG

Snelle levering en wat je ziet is ook wat je krijgt dus prima

Gemakkelijk besteld en goed afgeleverd

Het product was gemakkelijk te bestellen, goed op te volgen en afgeleverd zoals aangegeven

Geweldige

Het is goede kwaliteit en een goed prijs. Het was ook de volgende dag geleverd! Aanrader!

Mooie feest spullen!

Ik ben heel blij met mn spullen

Correct en degelijk , is zoals op foto

Fantastisch pak

Ik heb het gala pak gebruikt voor een into week en spatte tussen alle andere pakken uit! Veel complimenten gekregen van de mensen die er ook waren zag er goed en verzorgd uit!

Degelijk, goed afgewerkt en vooral mooi kostuum!!!

Gemakkelijk aan te doen! Alle accessoires maken het tot één mooi geheel. Past goed en is heel leuk om te dragen!

Gemakkelijk online bestellen en super snel geleverd !!

Toppie !!

Super snelle service

Voor als je snel iets nodig hebt voor een thema feestje. De keuze is reuze.

Bedankt !

Levering was snel en degelijk verpakt.

Alle geleverde producten waren zoals omschreven, van uitstekende kwaliteit en degelijk verpakt. Ook de opgegeven leveringstermijn werd 100% gerespecteerd.

Alles tip top in orde en zeer goed op tijd geleverd.

Top, een echte aanrader

Heel leuk en fijn jurkje

Helemaal volgens verwachting.

Dik in orde!

Mijn pakketje werd niet volledig geleverd. Na wat heen en weer gemail werd ik uitstekend geholpen door jullie klantendienst. Een nieuw pakket werd besteld en op tijd geleverd en een retourlabel voor mijn ander pakketje kreeg ik ook vlug doorgemaild. Leuk om zo goed geholpen te worden. Bedankt hiervoor!

Oké

Snel

Snel en eenvoudig besteld en bezorgt.

Voldoende

1 van de drie aangekochte outfits voor bierfeesten moet al hersteld worden omdat de stiksels loskomen en is nog niet gedragen.

Vlot en snel

Bestellen ging vlot en dag nadien alles ter beschikking

Ruime keuze

Ruime keuze, snelle levering, goed retour beleid

Goede en snelle service

Assistentie gevraagd bij een order, en op elk mailtje snelle en goede reacties. Heel tevreden!

Op tijd en goede kwaliteit

Feestkleding365 bezorgd snel en in goede kwaliteit je bestelling. Door de track en trace kan je nauwlettend in de gaten houden waar je bestelling is. Enige puntje is dat op 't Sinterklaasoutfit die ik besteld had stond dat er een baard bij zat...maar dat was niet zo. Maar voor de rest hele goeie 1e ervaring.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire