Prima site,snelle levering en kwaliteit is goed. Ben zeer tevreden. Veel keuzes.

Ga zeker weer iets bestellen als ik weer wat nodig hebt .

Goed en correct

De kwaliteit van de kleding is goed en de levering + retour verloopt volledig zoals aangegeven op de website.

Snelle levering en compleet aangekomen!

Snelle levering en compleet aangekomen!

Feestelijk geleverd en op en top fun

Geweldige outfits voor feesten en partijen... Alleen maar complimenten mogen ontvangen over de kleding en volop keuze

Correcte materiaal en vlug geleverd

Met spoed geleverd. Top service.

Vandaag besteld is echt morgen binnen

Snelle levering maar niet kwaliteitsvol

Ik heb besteld en de dag nadien werd alles netjes geleverd. We gingen naar een Gatsby themed feestje. Voor mijn partner een wit kostuum besteld deze zag er helaas uit als een wit karatepak moest retour. Mijn kleedje was van maat niet correct en de bandjes van het kleed zaten niet op de juiste plek. Wel jammer. Onze vorige outfits die we hadden besteld waren namelijk wel erg leuk.

De volgende dag levering is echt de volgende dag levering. Tegenwoordig zijn alle feestwinkels gesloten in mijn stad, dus ladt minute oeta halen gaat niet meer. Dankzij deze site had ik alsnog lastminute een kostuum. Super!

Snelle service en reactie.

een makkelijk en overzichtelijke website

De zoekfuncties zijn mooi onderverdeeld in duidelijke categorieën waardoor ik snel vond waar ik naar op zoek was. Ook de prijzen en leveringsduur zijn erg aantrekkelijk.

Erg jammer!

De jurk stof is mooi en de jurk is qua pasvorm goed. Helaas had de jurk op 5 (!) plekken bij de mouwen gaten in de stiksels. Ook bleek de jurk naar zweet te ruiken. Hij is dus al eens gedragen door iemand! Verder is het goed om te weten dat er aan de onderzijde van de rok en de uiteinde van de mouwen geen zoom zit. Voor een kind van 145 cm is hij wel lang. N.a.v. bovenstaand bericht nog contact gehad met Feestkleding365 en tot een oplossing gekomen dus dat is fijn.

Super goed

Laat in de middag besteld de volgende dag in huis. Echt gedaan wat ze beloven. Goed product. +++

Super snelle correcte service

Besteld op een overzichtelijke website Dag erna bij ons thuis. Vlot retourneren van een deel in functie van de maat. Klantenservice staatje de dag zelf of de dag erna bij bij evt vragen. Top service!

Super snelle levering, fijne site

Fijne site met ruime keuze. Had mijn bestelling de volgende dag al in huis, laat het feest maar beginnen!!

Leuke verkleedkleren

Een prachtig eenhoornpak, dat door de filters bij het zoeken snel gevonden was. Meteen de volgende dag werd het al geleverd. We zullen een volgende keer zeker weer hier gaan zoeken.

Volledig volgens verwachting

Alle beloftes werden nagekomen. Super snelle service. Goede prijs kwaliteit. Zeker een aanrader.

Goede kleding

Hoed was iets te klein. Voorderest prima

Zeer snelle levering

Ik kocht onlangs mijn pakketje bij feestkleding en kreeg direct de dag na bestellen mijn order thuisgeleverd. Het was een zeer gebruiksvriendelijke website die zeker kan aangeraden worden.

Snel en correcte levering

Dag nadien reeds geleverd. Top!

Perfecte verkoper, snelle service

Nog nooit geen problemen gehad. Ze leveren snel en goede kwaliteit. Heb ook al dingen teruggestuurd omdat ze te klein waren en alles werd snel en correct geleverd.

Fantastisch!!

Ik had een bestelling geplaatst ivm een bedrijfsfeest. Ik ben net in dienst, dus je moet er dan picobello uitzien. Mijn collega zag wat ik besteld had en wilde dat ook. Dus ik gebeld en was geen enkel probleem om het toe te voegen. Dag later had ik alles al binnen. Keurig verpakt. En nu gaan shinen op 2 september bij het feest. Maar even zonder gekkigheid: Super goede service. Een echte aanrader.

Kleedje en mouwen top

Het kleedje en de mouwen zijn top, de oortjes daarentegen teleurstellend . Snel werd er een oplossing gezocht , waarvoor dank ☺️ Goede service en naverkoop

Vlotte service

Vlotte bestelling en levering volgende dag. Goede kwaliteit kledij. Zeer tevreden.

Snelle levering en service

Gister besteld en vandaag geleverd

Op het laatste minuut bij jullie besteld voor castlefest.

Ik had kaartjes voor castlefest. Maar had niet een heel kostuum. Dus had de dag er voor besteld bij jullie. En had daar door een hele leuke castlefest gehad. Dankzij jullie. Hartelijk dank daarvoor! Dus ik vind dat jullie het echt heel goed hebben gedaan.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire