Supersnelle levering

Op het kamp van mijn zoontje was 2 dagen voorad pas aangekondigd dat er een verkleeddag zou zijn, thema strand. Feestkleding365 was de enige die de volgende dag na mijn bestelling al kon leveren. Zo kon mijn zoontje helemaal verkleed op kamp en won de eerste prijs als best verkleed.

Prachtige service !

Zoals beloofd geleverd, vlot zonder enige problemen ! Producten zijn zoals beschreven, goede kwaliteit !

Zeer snelle levering, vandaag besteld, morgen in huis! Duidelijke communicatie

Snel bezorgd Helemaal tevreden met de aankoop

Super snel en zit als gegoten!

Voor mijn dochter kocht ik een Spaans kleedje voor een feest. Ze ziet er echt prachtig in uit. Het bestellen, de betaling en het ontvangen ging super vlot. De dag nadien hadden we het kleedje al in huis.

Fantastisch veel keuze, super snelle levering

Kortom zeer tevreden.. blij dat ik op de site terecht kwam.. ondertussen wat minder stress terug voor die foute kleding.

Eenvoudig, uitgebreid aanbod en zeer snelle levering

Zeer aangename ervaring, alles verliep zoals het hoorde vanaf het ogenblik van het kiezen van het artikel tot de levering de dag nadien

Overzichtelijke site, snelle levering (op voorraad volgende dag bezorgd). En genoeg keus in kleren en je hebt ook grote maten.

Snelle levering en top service

Heel vlotte levering

Alles ontvangen zoals er staat omschreven en op de vermelde levertijd. De kledij en accessoires zijn precies zoals vermeld.

Goede kwaliteit en snelle levering!

De verkleedkleding is van goede kwaliteit en de snelle levering is vlekkeloos verlopen. Zeker een aanrader voor iedereen die (snel) op zoek is naar een leuke verkleding!

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Leuke verkleedkledij

Toffe verkleedkledij, maat klopt, kleuren ok. Snelle en correcte levering, een tevreden klant.

Duidelijke site, duidelijke info en perfecte service

De site is vrij duidelijk en overzichtelijk. De aangeboden alternatieven kloppen precies met de noden. Het besteltraject is eenvoudig. Na de bestelling is de opvolging (via mails) snel en juist. Mooie site!!

Amtijd heel snelle levering en volgens de afbeelding.

Kapot kleed

Ik heb een victoriaans kleed gekocht en de onderkant van mijn kleed was er bijna helemaal afgescheurd . De knopen op mijn buik staan niet in 1 rechte lijn en het ornament die aan mijn nek hing zat los in mijn doos . Als ook gingen er tomanten pitje aan de onderkant van mijn kleed. Dus zeker niet tevreden !!

Voor het hockeykamp hebben wij het thema tijdmachine en op deze site konden wij alle kostuums voor alle tijdperken vinden! Super fijne site om alles te zoeken, snel geleverd en super kwaliteit. En ook nog een beetje korting ontvangen! Wij zijn helemaal tevreden! :)

Prachtig kostuum

Een Pipi Langkous kostuum besteld , samen met pruik en kousen.Alles van prima kwaliteit.We zijn klaar voor het verkleedfeest

Producten en levering zijn heel goed.

Goede communicatie, snelle verzorgde levering. De geleverde producten zijn prijs kwaliteit eveneens oké.

Het Elvis kostuum is niet compleet

Helaas ontbreekt de ceintuur

Veel keuze in verkleedkledij voor elk feestje!

Vlot en correct.

Supertof!

Heel toffe feestkledij en coole accessoires, ideaal voor een verkleedpartijtje en extra veel plezier! Pakketje mooi en tijdig geleverd, topservice! Zeker aan te raden!

Uitstekende communicatie en stipte levering.

Uitstekende communicatie en stipte levering.

Snel, correct, prijs-kwaliteit ok

Snel, correct, prijs-kwaliteit ok

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima, correcte en snelle levering

Prima, correcte en snelle levering

snelle en de juiste bestelling

vandaag besteld en twee dagen later de bestelling gekregen met de juiste kleding en pruiken . alles mooi verpakt en snelle levering .

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire