Snelle levering, kwaliteit evenredig met bedrag

Levering was snel en netjes verpakt. De kwaliteit was het product was laag maar daar is de prijs dan ook naar. Verder voldoende.

Zeer snelle levering, volledig in overeenstemming met wat op de website vermeld wordt

Gekregen wat en wanneer ik verwacht had.

Correcte levering zoals vermeld op de website.

Top product, goede prijs, snelle levering

Beste prijs en heel snel geleverd! Top service

Een ideale overzichtelijke site met snelle service

Heb nu drie pakken van opposuites daar besteld en de pasvorm is goed en de service en leversnelheid is ook perfect.

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit kleding, snel geleverd en goed verpakt.

Zoals verwacht

Snelle service, volgende dag binnen. Uiterlijk ziet eruit zoals op de foto. Misschien dat prijs niet helemaal in verhouding is. Maar ik ben er blij mee!

Snelle levering, geen gedoe.

Zeer snelle levering van het bestelde, goed op de hoogte gehouden van de bestel/leverstatus.

Zeer vlotte regeling,en goeie ptijs kwaliteit , het wordt zeker en vast feest .

Snel bezorgd en prima kwaliteit

Snelle bezorging, super top! Maat valt wel stuk groter dan aangegeven maar had dit wel al verwacht. Kwaliteit is prima, witte gedeelte schijnt licht door maar niet storend.

Goed aanbod, snelle service!

Er was een ruim aanbod van kleding van degelijke kwaliteit. Dit alles dan ook nog de volgende ochtend al geleverd! De wonderen zijn de wereld nog niet uit :)

Goede, snelle service

Zeer tevreden over de goede service en snelle levering van de door mij bestelde artikelen!

iedereen vond het heel goed

goed gelachen

Snel in huis wat ik nodig had

Zelfde dag besteld meteen in huis gekregen en gelukkig geen extreem grote dozen voor een klein pakketje. Kon gelukkig gewoon in de brievenbus.

Netjes afgehandeld

Alles intact

Prima service en snel geleverd

Niks op aan te merken. Het werd 2 dagen na bestelling netjes verpakt bezorgd.

Gewoon top! Mooi blauw kostuumpje

Mijn jongste zus trouwt eind augustus en mijn zoontje van 8 had een lichtblauw pak nodig, overal zijn maat uitverkocht behalve hier! Besteld , volgende dag in huis en waaauuww... Wij gaan zeker vaker bestellen kwaliteit is relatief goed ook! Ik ben zeer tevreden! Dankuwel !!

Goed en degelijk pak voor een feestje!

Goed pak en heeft het feestje goed overleefd!

Perfecte service

Handig menu om snel te vinden wat je nodig hebt. Prijs kwaliteit dik in orde. Snelle levering van de bestelde producten.

Netjes en snelle levering

Ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van de levering. De geschatte leverdag klopte ook met de daadwerkelijke dag. Daarnaast is het product netjes en snel geleverd.

1 woord: geweldig!

Sarongs besteld de volgende dag in huis en ben zeer tevreden of het materiaal.

Snelle levering!

Het bestelde artikel werd snel geleverd en was netjes verpakt. Al met al een goede service, ook bij eerdere aankopen.

Duidelijke website en snelle levering

Kleding zoals op de website omschreven.

Topservice !

Ik bestelde helaas, zonder het te beseffen, 2 x hetzelfde produkt. Pas na betaling van de bestelling viel mijn oog toevallig op die 2. Onmiddellijk gemaild naar de winkel. Zeer snelle rechtzetting door hen, hoeveelheid aangepast en geld teruggestort ! Deze transactie verliep zeer vlot ! Geleverde produkten snel toegekregen ! Zeer tevreden.

Super snelle levering en producten vallen absoluut niet tegen!

Ik had last minute bedacht dat ik me toch wilde verkleden voor het festival 2 dagen later. De keuze op jullie site is reuze dus al snel had ik een passende outfit gevonden. En verbazingwekkend genoeg, de volgende dag geleverd! Super blij en met een top outfit steel ik de show op het festival.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire