Een echte aanrader!

Een echte aanrader! Product zoals beschreven, gemakkelijke betaling, snelle levering. Dus conclusie een echte aanrader!!!

Precies volgens afspraak!

Keurig op tijd bezorgd, informatie-verstrekking correct, prijs-kwaliteit-verhouding prima en misschien wel het belangrijkste: Kwalitatief goede producten!!

Snel en correct

Snelle levering zoals beloofd. Maat kwam overeen met de maattabel en de foto’s kwamen overeen met de werkelijkheid.

Snelle en goede levering

Mooie pruik besteld. Snelle levering, product was netjes verpakt en ziet er prachtig uit.

Mooie kwaliteit , goede pasvorm vlugge levering het feest kan beginnen

Vandaag besteld en morgen geleverd. Super.

Goede service .

Super leuk

Kleding bestelt voor jaren 70, kwaliteit erg goed, maat verhouding redelijk maar ziet er allemaal tof uit. Morgen feestje, spannend

Waar voor je geld en Perfecte snelle levering

We waren heel tevreden met de geleverde kleding. In werkelijkheid even mooi als op de foto Tevens enorm positief verrast met de snelle levering in minder dan 24 Ook de ervaring met de gebruiksvriendelijke site en het hele bestelproces verdiend een proficiat

Snelle service prima product !

Maat is prima, leuke outfit voor leuke prijs!

Snelle levering. Pak was veel te groot, heb het terug gestuurd en na enkele dagen had ik mijn centen al terug op mijn rekening staan.

Recommend

Super snel levering en echt mooi kinder pak!

Ik kan alleen maar zeggen ik voel mij een stuk jonger in geweldig ik ben er heel blij .

Ik raad iedereen dat aan en wat een geweldige feestwinkel en je kijk terug naar de tijd en je blijf jong jahhhhh.

Lekker ruim en snel geleverd

Goede kwaliteit/prijs verhouding

Subliem

Past perfect en precies op tijd binnen Foto’s volgen nog!!!

Snelle, goede service!

Na het bestellen, al de 2e dag in huis!

Prima dienstverlening, levering zoals gezegd

Wij hadden dringend een kostuum nodig, twee dagen na de bestelling kregen wij het al thuis geleverd, zoals gezegd. Prima en op tijd!

Grandioze verzorging en snel

Normaal zou ik bij Bol besteld hebben maar hetzelfde pakje daar moest ik drie weken op wachten. Bij feestkleding365.nl werd het de volgende dag bezorgd. Super!

Nog betere levering dan men kon dromen

Het bestellen van mijn aankoop ging heel vlot en de levering was er sneller dan de geplande datum. Wat op zich heel positief is voor ons.

Snel en correct

2 bestellingen achter elkaar gedaan kwam snel binnen ziet er goed uit alleen de maten vallen anders dus 2 jurken retour nu wacht ik op m’n geld en dan weer nieuwe bestellen want je kan niet ruilen maar tot nu toe tevreden

Goed opletten wat je koopt

Er staat dat je een vrouw kostuum koopt maar je koopt alleen een jurk ,dit kan duidelijker. Na telefonisch overleg is alles naar tevredenheid opgelost

Super snelle levering en goede kwaliteit

Positief

Fantastische kleding voor ieder feest

Voor de eerste maal besteld en alle is vlot verlopen, heel vlug mijn bestelling gekregen. Onmiddellijk gepast en zit komfortabel en heel licht om te dragen. Heb op het feestje veel succes gehad met mijn pakje.

Hele correct proces

Niets op aan te merken, van bestelling tot levering ging alles vlot met goeie en correcte informatie en communicatie

Hele goeie ervaring!

Goede service,s

Snelle levering goede spullen mooie kwaliteit en goede service,s

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire