Supersnelle service

Goede kwaliteit

Snelle levering!

Heel fijn dat de levering zo vlot en snel verliep. Alles zat er ook mooi bij en was goed verpakt. De kwaliteit van enkele items was niet zoals ik gehoopt had, maar voor de prijs kan je zeker niet klagen!

Perfecte timing

Bestelling werd nog sneller dan voorzien geleverd Kwaliteit van de kleding is zeer goed

‘s Avonds besteld en de dag erna zat de zending al in de brievenbus! Nooit verwacht dat dit zo snel ging zijn omdat het pas ‘s avonds besteld was. Zeker een aanrader om dit bij jullie te bestellen!!!

Super toffe en snelle levering.

vlotte levering van de kledij

Ik had een pak nodig voor mijn zoon maar in juli is een pak niet zo makkelijk te vinden. Bij Feestkleding365 heb ik een super mooi Navy Tiener pak gevonden. Het werd de volgende dag al bezorgd. Het staat mijn zoon prachtig.

Alweer een geslaagd kamp dankzij Feestkleding365.nl !

Zoals steeds heel wat toffe outfits te vinden op Feestkleding365.nl Was dringend want voor kamp van onze zoon, en zoals steeds netjes op tijd geleverd ! Hierdoor was onze zoon helemaal in de juiste sfeer van het kampthema bij vertrek !

Geweldige service

Snelle levering en goede producten

Ruime keuze, snelle verzending!

Voor een high tea leuke hoed besteld in alice in wonderland stijl, prijs kwaliteit super goed.

vlugge en correct levering

besteld en een dag later al toegekomen en een correcte levering

Gewoon goed

Artikel was snel geleverd en zag er goed uit

Topservice

Ik kreeg zeer snel mijn bestelling aan. Ik had oorbellen besteld maar deze bleken stuk te zijn. Onmiddellijk een mailtje gestuurd en de volgende werkdag kreeg ik al een mail terug dat het geld voor de oorbellen zal teruggestort worden. Een dag later stond het effectief op de rekening. Dit vind ik super klantvriendelijk. Overigens was al de rest prima in orde.

Je krijgt echt wat je besteld!

Bestelling word snel geleverd !

Goed zittende orginele hippie jurk

Leuke jurk voor een thema feest of Carnaval

Top, savonds besteld. Volgende dag al in huis..

Heel nlij met dit Oranje Opposuitte pak, zit als gegoten !

Snel en super

Op het laatste moment wilde ik toch nog wat extra kleding voor een bedrijfsfeest, voldoende keuze op de site. Ik had de producten na een dag al binnen. Top!

Het hele proces van online aankoop tot bezorging verliep goed en snel!

Zeer groot aanbod!!! Supersnelle levering!!!!!

Om 22u30 besteld en de volgende dag rond de middag geleverd.

Snelle levering netjes verpakt

Mooie pasvorm en snel geleverd

De levering was ook echt de volgende dag. Het pak wat ik besteld had kwam precies overeen met de foto. Mooie kwaliteit en goede pasvorm. Dit pak zal ik zeker nog veel gaan gebruiken.

Snelle en goeie service

Donderdag bestellen en vrijdag al in huis. Als dat geen snelle service is

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire