snelle en vlotte bestelling en levering

Ik vond het tiptop!

Keurige service

De pruik die ik had besteld was inderdaad de volgende dag in huis? Zoals beloofd. Helaas bleek het elastiek in de pruik ondeugdelijk en dat heb ik gemeld. Weer ontvang ik binnen 24 uur reactie dat ik het aankoopbedrag retour zal ontvangen. Ik ben blij.

Precies wat ij ervan verwacht had en snel geleverd!

Precies wat ik ervan verwacht had en snel geleverd!

Echt super geweldige kleding en levering!!!!!

Kleding besteld voor 23:45 en was de volgende dag al geleverd! Echt super mooie verkleed kleding. Je vind nergens beter dan hier!!!

Doet wat het belooft!!!

Voor 12 uur besteld en inderdaad de volgende dag in huis. Dus supersnelle levering. Ook de bestelde kleding prima in orde en mooi verpakt.

Mooi product en zit prima

Kostuum is van mooie kwaliteit voor wat je ervoor betaald. Je moet alleen wel zelf voor handschoenen zorgen.

Mijn ervaring is uitstekend snelle verzending pakketje goed te volgen. Ik had dus mijn feestkleding mooi op tijd voor het feest.

Supersnelle service

Op donderdagavond om 23:00 uur besteld, vrijdag voor 12:00 uur binnen. Supersnel

Alles op tijd geleverd en zeer goede kwaliteit. Ik zou het ten zeerste aanbevelen bij feestkledij 365.nl de artikelen te kopen

Uitstekende service!

Gewoon een lekkere duidelijke website, goed betaalsysteem, voorraad dik in orde, en snelle levering. Eerst elders wezen loeren maar daar was nauwelijks iets leverbaar i.v.m. de voorraad. Bij Feestkleding 365 werken de tijgers die er WEL zin in hebben. En morgen kan ik gewoon shinen met een mooi pakkie op het feestje...! Thnx Feestkleding365! Volgende ronde bestel ik wederom bij jullie! #Gewoontop

Vlotte bediening!

Kwaliteitsvolle site met duidelijke instructies. Vlotte bediening en levering! Top!

Super snelle levering. Producten komen goed overeen met de plaatjes.

Snelle levering, topkostuum!

Heel blij met deze snelle en correcte levering!

Snelle service! Het kostuum zelf was niet van super kwaliteit, het schouderbandje kwam al los na 1 uur dragen, maar in solden gekocht dus ca va.

Zoals beloofd netjes tijdig geleverd

Mijn ervaring met feestkleding 365 is heel goed makkelijk website en het word snel geleverd helemaal top

Super snelle levering

Super snelle levering en wat een gaaf pak. Mijn zoontje van 7 is er helemaal blij mee!

Soepel, het kon volgens mijn ervaring niet beter

Leuk pakje gekocht en Hele snelle levering!

Leuk pakje, de levering was super snel en duidelijke foto’s

Al vaak dingen gekocht in deze shop voor mezelf en voor groepen en telkens was ik super tevreden van de service! Ook wanneer er een foute maat geleverd was hielpen ze onmiddellijk op een heel vriendelijke en correcte manier. Ik ben fan van hun assortiment en hun klantvriendelijkheid!

Ik ben heel tevreden.

Beste, Ik ben heel tevreden. Groetjes Rebecca

Ik heb vanwege mijn maat moeite om feestkleding te vinden De keuze was ruim en het kon erg snel geleverd worden. Super.

De kleding werd heel snel geleverd en voldeed aan de verwachtingen

Savonds om 22 uur besteld en de volgende dag al in huis.

Doet wat het belooft

Het was belangrijk dat ik binnen de beloofde 24 uur mijn bestelling zou ontvangen. Dat ging zonder enig probleem en alles was prima verpakt (2 items in dezelfde doos). Heb de website ook aan een bekende aangeraden die een outfit op korte termijn moest scoren.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire