Correctie

Zeer snel alles afgehandeld

Alles

Het is goed geleverd en het voldoed aan het gebruik

Geen problemen gehad, alleen spijtig dat terugsturen alleen kan via een dpd of dhl punt.

Geen problemen alleen terugsturen kan alleen via dpd of dhl opstuurpunt waardoor ik vrij ver moet maar kunnen jullie niet veel aan doen volgens mij.

Supersnelle levering

Ik had dringend een dierenpak nodig voor mijn dochter (1e leerjaar). Deze website biedt leuke pakken aan tegen een voordelige prijs. Verzending correct en snel verlopen. Pak komt overeen met foto op de site.

Ruime keuze en erg goede klantenservice!

Nadat ik per ongeluk de verkeerde outfit thuis kreeg en hierover belde werd er meteen in oplossingen gedacht! De door mij gekozen outfit was helaas niet meer voorradig maar kreeg wel een link met suggesties, een retouretiket en een code voor gratis verzending van mijn evt. nieuwe outfit. Een heel tevreden klant hier!

slechte kwaliteit voor een zogezegd premium product

Ik kocht 2 premium producten: top gun kleedje en pochahantes kleedje. Beide waren van slechte kwaliteit en werden uiteindelijk niet gedragen. Weggegooid geld.

Perfect pak gehad en een snelle levering.

Ze hebben de voorraad zoals beloofd. De website werkt! Niet duur en snel geleverd.

Snelle service, goede kikkercape.

Bestelling geplaatst, en perfect op tijd geleverd. Zat mooi in de originele verpakking. En product in perfect staat.

Kleding was op tijd binnen, maten waren super goed

samen sstaan we er glow in de dark op

we hebben binnen kort een glow in de dark party. in verband met het dorpsfeest ook nog eens 10% korting super geregeld dus.

Snelle verzending

Veel op voorraad en snel verzonden, zeer tevreden

Je krijgt wat je denkt te bestellen

Top! Maat klopt, lekker fout. Wel is het natuurlijk geen vuurtje bij houden kwaliteit, maar sterk! En uitgeroepen tot de koning van het feest!

Love Just In Time

Wederom last minute besteld en correct geleverd. Spijtig was enkel dat er geen duidelijk feedback was over de maatvoering. L-XL besteld omdat we geen extra info over de maatvoering konden krijgen. Met onze 1m70 waren de pakjes aan de kleine kant,…

Had de volgende dag kleding nodig en door duidelijke informatie op de website ten aanzien van de voorraad en beschikbaarheid een goede keuze kunnen maken. De bestelling vrijdagavond om 23.30 gedaan en de kleding de volgende dag gewoon op tijd in huis. Top!

Op zondag bestelling geplaatst, op dinsdag reeds geleverd, dit noem ik perfecte servies ! Feestkleding365 beveel ik aan al mijn vrienden aan.

Geweldig snel en mooi verzorgd

Heel knap kostuum en gemakkelijk voor deze prijs

De aankoop verliep zeer snel en soepel.

Feestkleding kwam de belofte van snelle levering helemaal na. Dit maakt dat ik in de toekomst graag weer van hun diensten gebruik zal maken.

Wow-factor: check! Tot snelle aflevering!

Echt een wow factor..veel keuze, toen s'avonds besteld en dag erna al bezorgd

Super service

Snelle levering en als je er een opmerking over hebt krijg je snel een reactie en wordt er echt meegedacht

Mooi op tijd geleverd

Op tijd geleverd. Kleren vallen klein. Heb normaal 38-40 paste nu net in 42. Ook one size kleding valt redelijk klein, voor iemand net redelijke cupmaat. Verder lijkt de kleding op de foto, eigenlijk geen verschil. Waar voor je geld.

On point

De bestelling via de website verliep vlot. Er kwam al meteen een bevestigingsmail mijn kant uit met de vermelding van een vermoedelijke leverdatum. De dag zelf kreeg ik opnieuw een mail dat het artikel naar mij onderweg was. Ikzelf was helaas niet thuis, maar het pakket werd keurig bij mijn buurvrouw geleverd. Ook dit werd gemaild. Heel tevreden, goede service.

Toppie

Super snelle levering, maten kloppen ik ben dik tevreden

Super, snelle levering

Na mijn bestelling ontving ik direct een mail met de gegevens en dat er een vervolg mail kwam wanneer het bezorgt zou worden en het is netjes afgeleverd

Bestelling geplaatst en alles was er snel. Het zat netjes ingepakt. Toppie

Het is echt super

Het is echt super!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire