Snelle levering, product zoals omschreven

Meerdere dingen besteld,precies wat ik ervan verwachte.

Super snelle levering

De levering was binnen bijna binnen 12 uur nog nooit meegemaakt.. ook hulde aan Post NL.

Snel geleverd en de kleding rekt goed mee, heb van alles besteld om te kunnen kiezen, maar alles paste goed. Ik heb een lang postuur en het paste goed. Ben je iets kleiner dan kan het iets te lang zijn qua mouwen en benen, maar dat is makkelijker aan te passen.. Erg tevreden! Leuk feestje gehad.

Goede kwaliteit

Voor een Hawaii blouse voor een thema feest, vond ik de kwaliteit erg goed. Mooi soepel vallend shirt. Netjes afgewerkt. Mijn zoon zal helemaal de blits maken.

Top, snelle reactie, snelle levering en goede service

3 bestellingen gedaan, snelle leveringen en prima service, ook bij het retourneren ging alles vlotjes

Supersnelle levering

Mijn bestelling was binnen een dag!

Snelle levering, en goede service!

Ik had 2x jurkjes besteld, waarvan ik 1 jurkje terug heb gestuurd. 2 dagen later een mail dat ze het jurkje hebben ontvangen en dat ik zsm mijn geld terug zal krijgen. Binnen 1 dag stond het al op mijn rekening. Prima service, en blij met m'n jurkje voor een jaren 20 feestje!

Prima.

Vlot geleverd. Degelijk verpakt

Volledig en met stijl had ik een geslaagde thema-avond

Alles op tijd geleverd, in orde en kwaliteit prijs top

Fijne en uitgebreide keuze via onlineshopping

De website is gebruiksvriendelijk, je kan via de zoekfuncties snel bij het artikel komen dat je wenst. Telkens een mooi overzicht bij het bekijken van thema's. De site is makkelijk in gebruik en stap na stap loopt alles vlot op te bestellen en af te ronden. Materialen werden binnen aangegeven tijd geleverd, netjes verpakt. Zeker een aanrader!

Snel en naar wens geleverd

Maatvoering klopt.

Geweldig jasje

Snelle levertijd en het jasje zag eruit zoals op de foto. Ook werd ik goed op de hoogte gehouden wanneer het verzonden is Ik ben er heel tevreden over en kom vast terug op feestkleding365.nl

Zeer snelle en vlotte afhandeling. De dag nadien in huis , fantastisch gewoon.

Het gevoel hebben dat je de kledij al thuis hebt

Ik ben super tevreden van de snelle service. De productomschrijving geeft een correct beeld weer van wat je wilt kopen. Het geeft me het gevoel dat ik het in de winkel in mijn handen vast heb.

Super snelle levering!

Ik had snel een nieuwe feestoutfit nodig op vrijdagavond voor de zaterdag. Heb via Feestkleding365.nl om 23:00 's avonds een bestelling geplaatst, en de volgende dag kwam in het begin vd middag het pakketje al netjes via PostNL bij mij terecht. Super service!

Daar word ik blij van! Super service

Ik zat bij een borrel en hoorde over een themafeest. Ik bestelde om 21:30 uur en pakket werd volgende dag voor de middag afgeleverd. Geweldige service.

Top, mijn feestje is helemaal compleet met Feestkleding365

Super tevreden over de bestelmodus en snelle levering. Eindresultaat is zoals omschreven op de site en zo moet het ! Bij een volgend verkleedfeestje, denk ik zeker terug aan Feestkleding365 !!

Heel goede service!

Correcte afhandeling, Vlug geleverd! Top!

Leuk brandweermannenpak voor kleine brandweermannen

Jammer dat het pak niet te wassen en te strijken is. En waarom zijn er geen tussenmaten? Van 116 naar 140 is een grote stap. Met wat kunst en vliegwerk ishet pak nu op maat gemaakt voor 128. Maar kleinzoon is er helemaal blij mee dus het feest op school gaat vast goed komen

Mooi product

Verzending was heel snel. Kleding zelf is heel mooi. Alleen de hanger was kapot en erg scherp. Nog geen gaten in de kleding kunnen ontdekken.

Uistekende service

Bij betalen meteen mail ontvangen dat het artikel de dag erna geleverd zou worden. Ik had dit uiteraard de dag erna nodig en was netjes op tijd!

Beter kan niet

Goed verpakt, snel geleverd en kwalitatief materiaal.

Spoedig en correct geleverd

Dat is de 2de maal dat we bestellen en zijn uiterst tevreden , maat , kwaliteit , met zorg ingepakt en een spoedige levering

Een gemakkelijke en snelle ervaring

Winkelen bij feestkleding365 was een hele fijne ervaring. Ik had last minute een kostuum nodig en de volgende dag lag het in de brievenbus! Ik ben helemaal blij.

Snelle.levering,mooie.kwaliteit

Onze zoon geslaagd voor zijn MBO gastheer, voor zijn diploma uitreiking met als thema glitter en glamour een mooi glitterpak gekocht.hij gaat vast de blits maken!!!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire