Past perfect

Vlotte levering . Zoals op de foto. Mooi

Zeker aanbevelen

Niks mis met product, levering minder.

Ik heb de bestelde producten netjes en in goede staat ontvangen, ook binnen de aangegeven leveringstijd. Alleen, voor de levering was er de optie om voor PostNL te kiezen ipv DHL. Dit kost €1 extra, maar hier had ik wel voor gekozen. Ik vind het dan niet kunnen dat ik vervolgens een Track&Trace krijg van DHL... Nu kan ik die euro missen, maar er zijn genoeg huishoudens die dit - zeker in deze tijden - niet kunnen missen! Ondanks de snelle en afgesproken levertijd, is dit een groot minpunt!

Slecht

Ik heb geen plezier gehad . Ik had n jurk besteld,maar kreeg n belachelijk pak toegestuurd . En om het terug te sturen kost het me nog eens vijf euro,er zat niet eens n retourbon bij . Erg jammer en ik moest weet n nieuwe jurk kopen want bestellen kon niet meer dus dubbele kosten ,erg jammer allemaal. Groetjes MarijkeHaring

Mooi product .snelle levering .zeer tevreden kon niet beter ....

Snel en goed contact

Mooie glitterpakken en de maten waren goed. Snel en makkelijk contact gehad via Whatsapp.

Snelle service en mooie kwaliteit

Precies zoals op de foto en de beschrijving. Heel fijn

Super snelle levering.

Vrijdagmiddag besteld en zaterdagochtend al in huis. Super!

Snelle levering en mooie kleding!

Erg tevreden over de snelle levering, ook was het goed verpakt en is het netjes aangekomen. Ik had 4 carnavalspakjes gekocht en omdat ik eigenlijk nooit alles pas een paar extra. Maar alles paste dus alles gehouden, super blij mee!

Doet wat ze beloven

Zeer duidelijke communicatie, pak afgeleverd op datum die werd vooropgesteld. Geen problemen met deze verkoper

Super mooi gerief gekregen!

Snelle levering, heel mooi is het besteld kostuum! Spijtig was, dat het kroontje stuk is aangekomen. Ik heb dit gemeld en binnen 24u had ik al een antwoord met een positieve voorstellen. Ik ben zeer tevreden!

Vrijdagavond besteld, zaterdag in huis. Kwaliteit van de feestkleding viel me 100% mee. Dus schitteren op een feestje en nog goedkoop ook!

Super snelle levering!

Dag voordien besteld, volgende dag al in de bus. Gebruiksvriendelijke website, doet wat het beloofd!!

Heel goede kwaliteit en precies zoals afgebeeld .

Ik ben erg tevreden snel geleverd precies zoal afgebeeld .En goede kwaliteit en pasvorm .Zal zeker vaker bestellen als ik wat nodig heb .

Snel geholpen & snelle levering

Jurkje op de site besteld, kwam de volgende dag al binnen. Super snelle levering en daarnaast zijn de producten van prima kwaliteit.

Top!!!

top

Bonjour merci pour la rapidité de la livraison vous etes au top et c´est le costume qu´il fallait vraiment

Beoordeling kan 5 sterren worden

Een pak teruggestuurd omdat die niet goed pastte. Nu nog twee in bezit. Wacht op terugstorting retour pakket.

Vlotte levering

Mijn kostuum werd vlot en mooi verpakt opgestuurd. Kwaliteit is zeker ook in orde. Onze volgende aankoop gaan we zeker ook bij jullie doen!toppie

Super snel geleverd

Last minute een bestelling geplaatst. Kreeg snel een mail binnen dat deze verzonden was en de volgende dag al binnen. Echt top

Keurig op tijd en passend

Kleding wijkt niet af vd foto en bezorging keurig op tijd.

Alles was dik in orde En snel geleverd

Geweldige service

Mooie website, ruime keuze, goed geprijsd. Correct bevestigd en verpakt. Op tijd geleverd ( compleet). Geen " troep" geleverd maar kwaliteit. Zelfs in kledingzak. Het feest kan beginnen!

Product word snel geleverd in goede staat

Het zit als gegoten

Kledij past perfect en is heel goede kwaliteit voor de prijs die je betaald. Een tevreden klant die kan blinken op het themafeest

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire