Prima,

Jurk snel en goed bezorgd. Ook advies over de maat was prima.

Goeie en duidelijke communicatie

Bestelling geplaatst en de communicatie was duidelijk via de mail. Ook was de levering op de aangegeven datum!

Super snel geleverd!

Vrijdagmiddag besteld en zaterdagmiddag al netjes verpakt geleverd! Top

Uitstekend!

Snelle levering en fijne site!

Leuke kleding en snel geleverd!

Op het laatste moment hadden mijn man en ik nog kleding nodig voor een hippie-feest. Genoeg keuze uit kleding en accessoires. Ook leuk dat ze mannen- en vrouwenkleding hebben van dezelfde stof. Veel complimenten gehad over de kleding. De kleding werd de volgende dag al geleverd en ik werd goed op de hoogte gehouden.

Top kwaliteit en service

Top kwaliteit en service

Snelle levering, savonds besteld, smiddags meteen in huis. Volgende keer bestel ik hier weer

Outfit voldoet volledig aan de verwachtingen, snelle levering zoals belooft en vlotte communicatie. Zeker voor herhaling !

Makkelijk en goedkoop

Levering was zeer snel. Goede service

super leuke cowgirl outfit en die direct paste ook nog

online besteld en verrast door de vlugge afhandeling en ontvangst van mijn bestelling. Op de koop toe was het heel mooi gemaakt en tof om te dragen.

Snelle service. Mooie prijs/kwaliteit.

Snelle service. Prima prijs/kwaliteit. Voor herhaling vatbaar met bestellen.

Altijd leuk om te shoppen snel en mooi materiaal

Al meerdere malen besteld en steeds tevreden. Ook top klantendienst. Jullie doen dat goed?

Top netjes

Snelle levering, goede kwaliteit

Leuk jurkje

Leuk feestelijk en mooi jurkje. Maattabel klopt alleen niet helemaal. Valt groter dan wat er staat.

Snel en goed

Veel te laat dachten we eraan dat we voor een feest op zaterdagavond verkleed moesten zijn. Op donderdagavond hebben we op de website een keuze gemaakt en zaterdagmiddag werd het reeds geleverd. De maattabel op de website heeft ervoor gezorgd dat alles paste. Kwalitatief was de kledij zeker goed. Verkleedkleren durven al eens minder degelijk aan te voelen, dat was hier zeker het geval niet.

niet aangekomen

mijn bestelling is niet toegekomen , ons adres is Steenweg op Ravels 290 Oud Turnhout zag dat dit geleverd werd op steenweg op ravels 33 , hebben jullie al terug bericht gekregen ?

Vlotte en vlugge service. Besteld en 2 dagen later ontving ik het pakje al.

Helemaal top!

Blousje was op tijd binnen en super leuk!

Snelle levering en product zoals op foto.

Zeer goede ervaring.

Echt top!!

Duidelijke website, tip levering tegen een goede prijs. Reuze bedankt.

Komt snel binnen, netjes verpakt en het zijn de maten die op de site staan aangegeven. Super!!

Veel keus, snelle levering

Er is veel keus en er wordt snel geleverd. De prijs valt ook mee

Snelle levering in een deftige verpakking!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire