Uitstekende service

Fijn dat er ook grote maten te bestellen zijn, dat vind je nergens anders. Snelle bezorging en een uitstekende service. Wij hebben een top feest gehad.

Jammer kleur van de jurkgeeft een waas in de witte blouse

Jurk vind ik mooi alleen de blouse is niet wit jurk heeft af nu al het wit eruit geknipt ziet niet uit de kleur van de jurk zit in het wit jammer

snel en goed geregeld

Makkelijk uitzoeken op de website, goed overzichtelijk. snelle levering

Prijs kwaliteit verhouding klopt en snelle levering

Bieden een ruime keus, ook in maten. De kwaliteit is naar verwachting en naar de prijs. Goedkopere producten zijn prima, maar zien er wat goedkoper uit en zijn kwalitatief iets minder (een stoffen lederhose bv.). De levering is zoals op de site staat aangegeven en dat was in mijn geval snel!

Snelle levering, prima prijs/kwaliteit.

Vrijdagavond besteld, zaterdag geleverd. Bestelling voor een spokentocht gedaan. Kleding is dik in orde, op een pak na. Deze scheurde vrij snel, maar daar was de prijs ook naar. Viel dus te verwachten. Levering netjes en goed geregeld. Koop hier de volgende keer zeker weer!

Net wat ik wilde. Ruime keuze Snelle levering Goedkoop

Top, veel keuze aan een aangename prijs.

Toffe website, met veel keuze. Snelle levering, was er de volgende dag al. Goede kwaliteit van kleding

Super levering

Alles zeer goed verpakt ! Zoals beschrijving !

Snelle levering, goede kwaliteit

Normaal ben ik geen vragende party om mijn bestelling de dag nadien geleverd te krijgen, maar voor een last minute party was het wel de redding! De kwaliteit was ook in orde. Als ik nog eens iets nodig heb, weet ik waar ik moet zijn!

Super snelle levering, goed zittende pak maten kwamen goed overeen. Helaas wel een beetje warm maar dat maar op de koop Toe te nemen

Helemaal top

Leveren wat ze beloven.

GOEDE EN SNELLE SERVICE

Top service! Onwijs leuk verkleedpakje voor mijzelf besteld voor een thema feest! Snelle levering en goede kwaliteit!

Duidelijk voor een vrouw op leeftijd(65) met online bestellen! om

Goed te doen voor een vrouw op leeftijd (65)! Duidelijk!

Precies wat ik zocht gevonden

Vlotte levering, tevreden over gans de lijn

Top de snelle levering, volgende dag al in huis!

Goede en snelle bezorging!

Zeer tevreden met de levering en de kleding.

Snelle levering, kostuum naar verwachting!

Op het laatste moment een pakje besteld voor de carnaval. Geleverd naar verwachting en dus nog op tijd binnen gekregen.

Volledig zoals mijn verwachting. Top service

Wij vormden samen één piratenfamilie op de Mercator

Samen met al onze kindeten beleegden we een super piraten zeeklas

Prima voor elkaar

Nette levering met Bescherm hoes voor het jurkje. Erg blij mee Daarbij ook een snelle levering. Dus aan te bevelen.

Groot assortiment en snelle levering.

Ziet eruit als op de site, heel gaaf jurkje!!!

Veel keus, makkelijk besteld en snep ontvangen!!✅

Kwaliteit en snelle levering

Wij zochten op vrijdagavond verkleedkleding voor de volgende dag. Ze hebben hier alles en super snelle levering. + super snelle levering + goede kwaliteit + veel keuze + …!

Gewoon goed

Producten zijn op tijd binnen gekomen. Ze konden wel iets netter verpakt worden. Een product was helemaal verkreukeld en er waren wat bloemetjes af.

Hele mooie kleding

De stof is prachtig en het zit perfect

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire