Snel bezorgd

Super snel bezorgd.

Snelle verzending

Jurkje was echt te klein dus voortaan paar maten groter bestellen.

Geweldig, super vriendelijk en behulpzaam

Mijn ervaring met feestwinkel365 is zeer goed. Ik had enkele vragen waar ik een goed en duidelijk antwoord op kreeg. Ze hielpen mij ook met de kwantumkorting zodat alles correct verliep.

Snelle levering, prima prijs/kwaliteit verhouding. Helaas één pak te klein, terug gestuurd en snel een nieuw pak binnen (volgende dag). Ruim assortiment, voor iedereen wat leuks!

Snelle levering en prima kwaliteit

Op woensdag besteld, op donderdag al binnen. Kwaliteit/prijs verhouding is goed.

kort snel en tof

De website is handig te gebruiken en heeft goede prijzen

Fijne site, goedkope leuke verkleed kleding en super snelle verzending.

Alles verliep Picco bello

Voor de eerste keer een bestelling geplaatst en alles is goed verlopen. De bestelling was vlugger geleverd dan verwacht. Top en zeker een aanrader!!!!!!!

mooi vallende jurk voor goede prijs!

Had het niet verwacht voor 25 euro maar perfecte jurk en gaat echt nog wel een paar feestjes mee. Maten klopten, zat netjes. Heel blij mee.

handig om te bestellen op de website nadien direct geleverd. met nodige info van leveringstijden geen beschadegingen

Top prestatie

Duidelijke site. Levering is conform de belofte. Ga zo door.

Precies zoals op de foto

Prijs /kwaliteit is super ! Snelle levering Toppie kleding !

Snelle levering en mooie kleding

Snelle levering en mooie kleding

Perfecte severs

Ik had besteld met gemak. Alles stond goed er bij maat levertijd enzovoort. Het terug sturen ging ook zonder moeite. Top servers

TOP!

Snelle service, goede maten. Prijs / kwaliteit goed in verhouding.

Super service en snelle leverin

Heel prettige ervaring met Feestwinkel365.nl. Veel keuze, snelle levering en goede kwaliteit. Maattabellen kloppen exact!

prima en snel

precies wat je wil; supersnelle service, prima kwaliteit, en prima prijs.

geweldig

Snelle levering en ik had nog een vraag gesteld aan de klantenservice en binnen een dag al antwoord gekregen. Heel fijn. De bestelde kleding was ook heel leuk.

Super. Goede afwikkeling

We hebben al paar iets besteld super goed gegaan laats x door de postbode vergeeft gegaan niet te ver in de brievenbus gedaan helaas gestolen. En we het aan komend weekend nodig hadden. Vindt ik super top van jullie. De afwikkeling super bedank daar voor ik het vertrouwen echt super. Wij zijn als nog gereed. Dank jullie hele team.

Service efficace et rapide

J’ai commandé 5 costumes qui sont arrivés le lendemain. Quelle rapidité ! Dans le lot, un costume était incomplet au moment de la réception. Après un mail au service info, j’ai directement reçu un nouveau costume dans les deux jours. On m’a offert de garder le costume incomplet sans devoir le retourner. Merci pour votre rapidité, votre efficacité et votre esprit commerçant.

Snel en prima

Snelle bezorging en prima kwaliteit en voldoende keus. Wel wat duur, maar dat is alles tegenwoordig.

Ik had moeite met kiezen van de maat. Het jurkje valt inderdaad klein en de klantenservice reageerde snel zodat ik snel mijn bestelling kon afronden. Top!

Fijne website makkelijk alles te vinden. Maattabel. De derde keer dat ik wat bestel zonder problemen!

Zeer tevreden en was op tijd binnen

Veel keuze en vlotte levering

Er is veel keuze op de site, het bestellen gaat heel gemakkelijk en de levering gebeurt zeer snel. De artikelen die ik besteld had waren ook van een goede kwaliteit dus prijs in verhouding met kwaliteit is zeer mooi. Hier bestel ik nog vaker !

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire