Top service…blij met ons outfit

Levering op tijd en goede kwaliteit

Alles op tijd, goed opgevolgd.

Mijn bestelling makkelijk gedaan en de levering was super snel

Alles makkelijk kunnen vinden op de site en daarna de bestelling op tijd en netjes verpakt ontvangen

Zeer snelle levering!

Wat een snelle levering. Ik dacht ruim te voren te bestellen, maar de volgende dag al in huis! Top!

Top kwaliteit en super vlotte levering

Super snelle levering en topkwaliteit! Aanbevolen aan al mijn vrienden en kennissen voor alle topfeestjes!

Leuk kostuum, matige kwaliteit

Het kostuum was leuk te dragen, en kreeg veel leuke reacties. Maar na een paar uur het pak te dragen gingen er een paar zaken kapot. De riep scheurde bijna helemaal door en aan mijn broek was nep water aangehecht, één kant heeft al moeten bezwijken en is niet meer hoe het moet zijn. Al bij al leuke ervaring ermee gehad, maar voor de prijs mag de kwaliteit toch wel beter zijn.

Ruime keuze en snelle verzending!

Je voelt je meteen in een andere rol

De kleding die ik heb besteld is een verpleegsterspakje en een doktersoutfit. Beiden heel erg leuk. Maten komen goed overeen.

Zeer snelle en correcte service

Zeer snelle en correcte levering. Artikel zoals beschreven

Snelle service. Binnen een dag geleverd. Had verscheidende maten en artikelen besteld . Bij retour zending ook een snelle verwerking. Voor herhaling vatbaar , bij een themafeest ga ik zeker hier weer bestellen. Kan je niet voor huren voor deze prijs.

Vlotte correcte levering van een goed afgewerkt product.

Daags nadien geleverd ++ Kwaliteit voldoet volledig aan verwachtingen ++

Supersnel geleverd.

Mooi kleedje!

Zeer Tevreden!

Het zijn mooie spullen en goede kwaliteit en de levering is erg snel. Dus in een woord: Zeer tevreden!!

Snelle en correcte levering; zoals beloofd. Kwaliteitsvol materiaal. Wel een maatje groter nemen dan de gewone confectiemaat (wat door de aanwezige maattabel al duidelijk was bij het bestellen, dus perfect!)

Helemaal top. Goede en snelle service!

Goede ervaring. 'S avonds besteld en de volgende ochtend al in huis. Goed op de hoogte gehouden via de mail. Top!

Supersnelle levering!

Vrijdagavond bestelt en zaterdag al geleverd.

Altijd geweldige kostuums!

Artikel als beschreven en snel geleverd

Het artikel is exact zoals beschreven op de website en het was de volgende dag zoals aangegeven in huis. Goede en betrouwbare shop!

Heel tevreden van mijn cowgirl outfit. Thema feestje was geslaagd!

Snel en goed zonder poespas!

Heel laat in de avond besteld, gemakkelijk betaald via iDeal en de volgende dag al in huis. Zoals gezegd, snel en goed zonder poespas! Gewoon top.

altijd snel, en goed

Ik bestel regelmatig bij Feestkleding365.nl Bijna altijd de volgende dag in huis. duidelijke communicatie en vaak de goedkoopste.

Product en levering zijn zoals voorgesteld.

Prima aankoop. Vlotte service.

Hele sneele levering. Met track and trace code. Bestelling was snel geleverd

Supersnel!

Supersnelle levering!!Top!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire