Zeer goed.

Dag na bestellen al in ontvangst mogen nemen.

Snelle levering, alles in orde

Alles vlot verlopen. Snelle levering, alles in orde. Leuke verkleedkleren!

Snelle goede levering

Snelle levering. Pak zoals afgebeeld!

Snel geregeld

Mooie kwaliteit en doen wat ze beloven!!

Vlotte levering makkelijk contact mee te leggen

Geinig pakje

Kwalitatief mag je voor zo'n bedrag natuurlijk niet al te veel verwachten dus prijs-kwaliteit is goed. Een pasvorm van niks voor onze vrijgezel (ca 1,90 met slank tot gemiddeld postuur) en de kleuren vallen wat donkerder uit dan op de foto's. Bandjes van het badpak zakten continu af waardoor de borsten regelmatig tevoorschijn kwamen. Dit maakte het voor ons echter alleen maar grappiger.

zeer snel geleverd.

Snelle levering, top product

Jurkje besteld, voor een leuke prijs. Daarna werd deze snel geleverd. Het jurkje is helemaal naar wens.

Uitstekend service en goed kwaliteit

Besteld en de volgende dag al in huis. Super netjes geleverd in hoes. Materiaal zeer degelijk en netjes Mn dochter is gelukkig met haar middeleeuwse ridder jurk

Zeer mooie kleding !!

Ik was zeer tevreden over mijn kostuum: mooi, maat ok, kleuren sjiek,… ik bestel zeker nog !

Super tevreden over mijn kledij. Veel positieve reactie erop gehad. Feestkleding365nl een aanrader

Erg blij mee

De levering is snel en de kwaliteit is erg mooi en de service is top!

In orde

Verkleedkledij was zoals ik verwachte. Was in orde en zeer rap geleverd.

Nette webshop met top levering!

- duidelijke en overzichtelijke webshop - prettige zoekfuncties om de juiste categorie te vinden - snelle levering - gratis verzending boven de 50€ - netjes verpakt

Snelle levering groot assortiment

Tot nu toe erg tevreden met mijn aankopen. Heel fijn dat het snel geleverd is en dat de maat klopt.

Voldoende

Super snel geleverd alleen op letten dat niet alles wat op de afbeelding staat geleverd wordt!!!!

Ik zou hier zeker vaker bestellen.

Ik zou zeker vaker bestellen bij deze webshop, omdat ik voor kwart voor 12 bestelde en het de volgende dag echt binnen had. Wel meer websites hebben zo'n service, maar houden zich er lang niet altijd aan. Ook het pakje zelf is super leuk! Ik ben er heel erg blij mee.

De kledij is zijn geld waard en heeft een goede kwaliteit. De maten en afmetingen op de website zijn ook correct. Ik bestelde in de namiddag en de volgende dag had ik mijn pakje al!

Super snelle levering en goede communicatie

Fijne site en duidelijk. Nog een waarschuwing of ik zeker wist dat ik de juiste maat had geselecteerd. Vlotte verzending en duidelijke communicatie per mail

Snel ontvangen

Snel ontvangen en een zeer goede kwaliteit. Het plaatje klopte met wat ik kreeg

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Snelle bezorging. Binnen 1 dag geleverd en uiteindelijk een mooi feest gehad met het aangeschafte pak!

Snel geleverd alleen kwaliteit viel tegen

De levering ging supersnel. Alleen vond ik de kwaliteit tegen vallen. Het pak voor mijn man was best duur dus had iets betere kwaliteit verwacht. Er is wel enorm veel keuze op de website.

Goed en snel geleverd

Goede website en goede en snelle service voldoet aan de verwachtingen

Product was naar mijn verwachting

Snel geleverd, kwam op tijd voor het feest

Last minut nog een starwars pak nodig, ging de dag na bestelling geleverd worden en was mooi optijd binnen. Het pak zelf was uitstekend naar verwachting.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire