Last minut nog een starwars pak nodig, ging de dag na bestelling geleverd worden en was mooi optijd binnen. Het pak zelf was uitstekend naar verwachting.

Levering was goed op tijd gisteren gebeld anderdaags al bij mijn thuis geleverd , zit goed, goedkoper dan in België. Lets party !

Goeie kwaliteit en snelle service!

Ik had last minute een kostuum nodig.. gelukkig dankzij de snelle levering was dit mogelijk want de volgende dag was die al bezorgd. Het pakje past perfect en de kwaliteit is ook super! Niet net als die goedkope rotzooi wat je wel eens ziet met kostuums.. absolute aanrader!

Top!!

Ik ben echt ontzettend blij met mijn bestellingen. Ik heb al een aantal keer besteld en ze stellen me nooit teleur. Goeie service, snel in huis en een top kwaliteit!

Super en heel comfortabel, zeer tevreden!

Apart precies.

Ruim aanbod

Door het brede aanbod van Feestkleding365 was mijn feest geslaagd.

Geweldig & kwam heel snel binnen!

Echt top, had stress voor een last minute thema feestje maar omdat het zo snel werd geleverd had ik geen stress meer. Ook hele goede kwaliteit. Top ervaring

Supersnelle, correcte levering.

Assepoester jurk

Ik was blij verrast met de kwaliteit van de kleding. Ik had een "Assepoester gaat naar het bal" jurk en een "Assepoester de schoonmaakster" outfit besteld en deze kwamen ook snel binnen. Ik had deze besteld voor een grappige en laagdrempelige kennismakingsbijeenkomst met onze nieuwe Raad van Toezicht en het viel ontzettend in de smaak, ze hebben smakelijk gelachen om onze verkleedpartij. Aanrader! Veel keuze en prima prijzen.

Snelle levering Artikel naar juiste beschrijving Snelle service

Super snelle verzending en prachtige kleding!

Wow, dat was snel binnen! Heel blij mee want vaak moet je lang wachten op spullen maar hier niet. De kleding is kwalitatief ontzettend goed en mooi. De prijs, nu met korting, was dat ik overstag ging. Normaal gesproken gingen wij naar een verkleedwinkel, wat een gedoe om in de chaos het juiste te vinden en duur. Nu op jullie site, heel overzichtelijk en snel geleverd. Top, ga ik zeker vaker doen!!! Zeker aan te raden.

Top service!

Product exact zoals afgebeeld, maten kloppen perfect volgens het matenschema. Snelle en correcte levering! Echt een aanrader om hier te bestellen!

Wij besloten op vrijdagavond nog even snel wat jaren 70 kleding te bestellen voor een feestje op zaterdag. En op zaterdag werd alles keurig geleverd en het pastte.Hey was een top feestje mede door onze outfit van Feestkleding 365

Snelle correcte levering

De dag na bestelling was het verkleedgerief in huis, daarbovenop was dit van uitstekende kwaliteit. Bij een volgende gelegenheid bestellen wij zonder twijfel opnieuw bij Feestkleding365

geweldig

alles gung heel vlot en juist

Kwalitatief en snel!

Voor het feest had ik de volgende dag een outfit nodig. In de avond had ik de bestelling geplaatst, in de ochtend erna had ik mijn outfit binnen! Super kwaliteit en mooi, en ik heb een topavond gehad.

Snelle service. Top!

Pakje werd vroeger geleverd dan eerst aangegeven. Top! Omdat ik zelf niet aanwezig ben, hebben ze het laten leveren in een Post.NL-punt. De communicatie over deze levering verliep optimaal en correct.

Mooi optijd

We hebben veel plezier gehad met het kostuum. Prijs kwaliteit verhouding is prima

Het feest kan beginnen!

Prima pasvorm en kwaliteit!en snelle levering,toppie!

Zeer goede service

Zeer makkelijke site. Zeer goede service en snelle levering

Snelle levering & een ruim assortiment

Mijn feestkleding werd de volgende dag bezorgd en ik ben zeer tevreden met de kwaliteit. Een aanrader dus!

Zeker en vast uitstekend!

Alles is zoals er vermeld staat op de website, de maten kloppen en een hele snelle levering! Geen negatieve punten, ik bestel zeker nog eens.

Een tevreden klant komt zeker terug !!

Rokjes waren precies als op de foto!

Heel goeie service en vlotte levering

Ik vind het een heel vlotte service en levering, ook als er eens iets tijdens transport misgaat en iets kapot is wordt er gekeken om ofwel het opnieuw op te sturen, korting bij volgende aankoop of terugbetaling. Zeer tevreden!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire