Snelle en goede levering

Super snel geleverd

Mooi kostuum. Goede prijs-kwaliteit. En vlotte levering.

Heel correct

Prijs-kwaliteit en service perfect

Precies wat ik wilde en snel!

Binnen 5 minuten, de juiste artikel gevonden, goedkoper dan bol.com en amazon.nl had het niet op vooraard. #WINNING

Snelle verwachting, product nr verwachting

Ze hadden het product in voorraad. Snelle levering, product is voor een kind van goede kwaliteit en mooi. Jammer dat de prijs hoger is dan concurrent. Gezien beschikbaarheid desondanks voor Feestkleding365 gekozen.

Alles ging vlot en veel keuze

Beste We hadden voor school een pakje nodig als superheld. We moesten dit kopen op 1 week tijd. Via feestkleding konden we dit super vlot bestellen en de prijs veel ook heel goed mee. Super dus!

Super leuke outfit

Goede kwaliteit verkleedkleding. Heb al eerder bij andere shops wat besteld, maar de afwerking en kleur zijn prima! Vlot geleverd.

Heel mooi afgewerkt en volgende dag al geleverd.super service.

Voor een apres ski feestje had ik op het laatste moment een tiroler kleed nodig,dus ik kom via een advertentie op jullie site terecht.veel keuze en in voorraad besteld en de volgende dag reeds geleverd.super mooi afgewerkt kleed.super service.

Super info en hulp via telefoon om de juiste maat te kiezen! En het past perfect!!

goed product maar niet dik

Het is een prima product! Maar beetje doorschijnend en dun

Supersnel (was nodig)

Dag op voorhand besteld. Mooi op tijd geleverd en exact wat ik verwacht had. Geen klachten hier ! Top

Top! Snel en juiste maat kleding

Snelle levering, de kleding paste perfect! Onze dochter is er heel blij mee.

Goed product, ontiegelijk snel geleverd en goede service. Geen enkel probleem gehad. Zeer tevreden.

Heel vlotte levering . Goede kwaliteit . Als ik een feestje heb weet ik zeker waar terecht

supersnelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding

De kwaliteit viel me echt enorm mee gezien de lage prijs. 's avonds na het eten besteld, de andere dag al binnen dus dat was ook prettig. :)

Top kwaliteit, snelle levering

Goede kwaliteit kleding en snelle levering. Ik moest gauw iets bestellen en binnen 1 dag binnen!

Super outfit en razendsnelle levering

Ik was erg onder de indruk met de service en levering! Aan te raden

carnavalspak besteld, snelle levering en mooi product. Enige nadeel vond ik de maten en de hierbij horende tabel, lastig mijn maat te betalen en daarom 2 verschillende maten besteld. Retour sturen kost wel geld.

Goede klantenservice

Het masker die ik gekocht had kwam kapot binnen. Na contact met de klantenservice had ik binnen 2 dagen de prijs van het masker terug op mijn rekening. Wel jammer dat ik wel verzendkosten heb betaald om alsnog geen masker te hebben. De kwaliteit van het materiaal van het masker was voor de rest goed.

valt op maat, ziet er goed uit

goede kwaliteit, dikke stof. mooie groene kleur, zit mooi en valt op maat.

Super snelle service en goed ingepakt

Het pakket was op de verwachte datum geleverd en zat goed verpakt. Top bedrijf!

Buitengewoon

Ik heb de ene dag een kostuum besteld dat snel nodig was en de volgende ochtend had ik het al in huis. Het kostuum is van een uitstekende kwaliteit en is naar prijs zijn geld zeker waard geweest. Bovendien was de website ook zeer gebruiksvriendelijk met correcte beschrijvingen, info en maten en kon ik heel vlot mijn bestelling maken.

Levert snel en maten kloppen.

Snelle levering en top service

De bestelling werd binnen de 24 uur geleverd en beantwoordde perfect aan de verwachtingen. Top service!

Snelle service en levering

Je kunt er haast altijd op rekenen dat wanneer je iets besteld dat de volgende dag binnen zou zijn ook echt de volgende dag binnenkomt. Misschien is het voor de toekomst ook goed om een gratis retour optie aan te bieden

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire