Snelle service op alle fronten

De website bevat alle service bij vragen, zodat men meteen eigenlijk actie kan ondernemen. Onlangs voor het eerst een bestelling gedan, zeker voor herhaling

Snelle levering en goede kwaliteit

Last minute nog enkele pakjes nodig, in de namiddag besteld en de volgende morgen al in huis. Goeie maataanduiding en stevige kwaliteit.

Alles was naar wens

Aanrader!

Hele leuke en gemakkelijke outfit voor mijn dochter van 2,5 jaar. Echte aanrader!

Verwachtingen werden helemaal ingelost

Vlotte levering - mooi passend pakje- en ook na een wasbeurt nog in perfecte staat

Snelle levering, goed product!

Ik had op korte termijn een outfit nodig voor een feestje. Uitgekomen bij Feestkleding365 vanwege de snelle levering! De outfit voldeed aan het plaatje op de site, zat ook comfortabel en paste goed! Wel liet een (decoratieve) rits vrij snel los. Daarom niet de volledige score.

Supercalifrigilasticexplicalidocious mondjevol

Trefwoord Mary Poppings

De jurk was iets te groot maar ik kon het zonder problemen terug sturen

Alles paste perfect

Alles paste perfect en de foto’s zijn zeer realistisch.

Goedkoop en een snelle levering!

5 Groene feestpakken gekocht, gratis verzending en ondanks de drukte hele snelle levering! Prijs was de goedkoopste die ik kon vinden maar toch goede kwaliteit!

Feestkleding 365 voor een perfecte thema outfit

Snel geleverd, kleding exact als op de foto's en de maten kloppen. Alleen nog zelf voor een goed humeur zorgen en je feestje is compleet!

Correcte en snelle levering!!

De bestelde producten werden zeer snel geleverd. Alles was in orde!! Een aanrader!!

PERFECT

LEUK PAK goed voor een feestje

Perfect fit

Het matrozen pakje past perfect. De maat valt dus juist uit. Het hoedje erbij is een leuke extra. Het enige minpuntje vind ik de onderrok. Als je deze aandoet valt het kleedje extra kort wat niet zo men ding is. Zonder onderrok vind ik het echt perfect passen!

Zeer goede ervaring goede kwaliteit

Snelle levering Juiste product

Topservice

Bij vragen krijg je direct antwoord alsook de levering en producten zijn dik in orde en van goede kwaliteit.

Kleding is goede kwaliteit voor verkleed kleding. En was erg snel bezorgd ben er erg blij mee

Component ontbrak

Helaas brak een item van een accessoireset die ik gekocht had. Maakte het toch net minder compleet

Super snelle levering top kwaliteit!!

Carnaval pakje werd geleverd in minder dan 24u!! Super tevreden en top kwaliteit! Beste adres voor al je carnaval en feest artikelen!!

Vlot, perfecte afhandeling

Vlot, perfecte afhandeling

Uitstekende service

Snelle levering en goede kwaliteit!

top ervaring

ik had het laat in de avond bestelt , en de dag ernaa in de ochtend had ik men bestelling als. het is voor mijn 50dagen dus dit was echt een top service en snelle service. ben ik heel blij mee. het kostuum zelf gaat perfect mooie stof, precies zoals op de foto ben echt heel blij.

Inderdaad feestelijk

Ik moet mijn outfit nog gaan dragen. Het is zo kleurrijk dat ik er wel aan moet wennen om het aan te trekken. Natuurlijk gaat dat gebeuren want het is feest

excellent

goede kwaliteit

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire