Prachtig kostuum

Met dit kostuum was ik de ster van de avond, heb zoveel complimenten gehad en zelfs een prijs gewonnen. De stof is comfortabel en zit erg lekker.

Snelle levering en mooie kledij

Zoals beloofd werd daags nadien geleverd. De kleding zag eruit zoals op de foto. Mooi gerief. De maten kloppen zoals aangegeven op de website. Zeer tevreden

Past perfect en is zoals op de foto’s

Snel geleverd en past perfect zoals op de foto

Alles wat je maar kan bedenken

Super ruim aanbod. Alles wordt snel en tegen een zeer voordelige prijs geleverd! Enkel woorden van lof

Netjes

Nette en snelle levering. Erg tevreden over de bestelde kleding. Als tip. Mag de hoofdmaat voor de pruiken iets duidelijker op de site staan. Maar als ik nog iets nodig ben bestell ik via feestkleding365.nl

Mooiste kostuum van het carnavalsfeest

Ik had de kostuums van Sneeuwwitje en prinses Radabella besteld voor het carnavalsfeest op onze school. De kinderen vonden het geweldig: "Ooh juf, je bent een echte prinses! Wat ben je mooi!" De jurk is heel mooi afgewerkt en er zitten leuke extra's bij zoals een kroon. Op het einde van het carnavalsfeest werden de leukste kostuums uitgekozen. "Prinses 'Arabella' is er ook bij!" werd er vernoemd. Wat een leuke namiddag!

Ruim assortiment met korte levertijdm

Een breed assortiment van feest kleding en het is erg overzichtelijk.

Leuke feestkleding en supersnel geleverd.

Vrijdags besteld en zaterdag al in huis. Kleding ziet er goed uit en de maten kloppen.

snel en zoals verwacht

De levering was erg snel en het artikel is zoals verwacht. Track & Trace code werkte en ik kreeg al snel mailtjes van de verzending.

Geweldig pakje

Super leuk pakje dat heel fijn zit! Valt goed en zit niet te kort bij iemand van 1.63

Snel, goed en mooi!

Ik kocht een kostuum van Sneeuwwitje. Het is een mooi kostuum, lang genoeg, deftig materiaal. De levering is heel snel en betrouwbaar. De rok van het kleed is een beetje doorzichtig, ik zou er een maillot onder dragen.

Snelle levering en mijn aankoop doet aan mijn eigen verwachting! :) Kleuren komen overeen aan wat ik zie op de website

Super goede en snelle levering

Kreeg plotseling een uitnodiging voor een feestje. Had snel wat feestkleding nodig. Vrijdagavond besteld. Volgende dag rond de middag bezorgd. Goede Service en kwaliteit.

Snel geleverd en zoals verwacht

Bestelling zoals gezegd de dag erop vlot geleverd. Kids heel tevreden! Kostuums en maten zoals verwacht. Mooi!

Veel keuze en snel geleverd

veel keuze in feestkledinf

Top tof

Op tijd en afgebeeld zoals vermeld,, leuk om derect te feesten just WA meer mogelijk heden om maat je meer???

Snelle bezorging.... Pak ziet eruit als op de website.

Top kwaliteit echt een aanrader om te bestellen snelle levering goed verpakt alles perfect

super!

De bestelling kwam de volgende dag al toe. De kostuums leken ook helemaal op die van de foto!

Vlotte levering

makkelijke site, betaalbare kostums

Heel erg tevreden!

Hele snelle levering, kostuums zijn zoals beschreven, prijs en kwaliteit top!

vlotjes en correct

makkelijk bestelproces en vlotte levering, zeer tevreden over

Snelle levering, prijs valt echt mee en veel keuze.

Gewoon slecht

Retourneren gaat heel moeizaam

Snel geleverd en ok kwaliteit kleren.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire