Wolvenpak ziet er leuk uit maar is matig van kwaliteit

De staart was niet dichtgenaaid zodat de vulling eruit viel en de muts kon niet dicht omdat knoopje en lusje aan dezelfde kant waren vastgemaakt! Slordig. Vlak na gebruik liet het elastiek van de staart los zodat deze niet meer gedragen kon worden. Ik zou het pak niet aanraden helaas.

Wat een tegenvaller

Ik bestelde een hippiejurkje maat 38/40, maar het was veeeeel te groot. De hippiebril die ik erbij bestelde zat kapot in de verpakking en was veel te klein. De bezorging was wel lekker snel en het was niet al te duur, dus ...

Schon pekske!

Sneller geleverd dan beloofd! Leuk pakje voor een leuke prijs. Jammer van de verzend- en retourkosten, maar snap dat ze zo de prijzen laag kunnen houden.

Super snelle levering netjes verpakt. Pak zag er leuk uit het viel helaas echt heel erg klein dus moest het terug.

snel ontvangen beschrijving klopt uitstekend

super

Nog STEEDS NIETS ONTVANGEN

Gelieve asap te leveren

Snel

Snelle levering. Dag erna in huis.

Echt super kwaliteit

Het enigste puntje wat ik heb. Bestelde voor mijn 3 jarige dochter. 3-4 ans. En kreeg 4-5t binnen. Dus een stuk te groot.(wijdt en zit te ver naar beneden). Maar het mag de pret niet drukken.

Super service!!! Zeker voor herhaling vatbaar!

Levertijd zoals beschreven, 60 dagen retourrecht, super klantvriendelijk. Ik had een set bakkebaarden besteld maar deze kleefden niet zoals verwacht. Een mail naar de klantenservice gestuurd en zij hebben onmiddellijk geantwoord en het bedrag wordt terug gestort.

Snelle en goede service. Bestelling volgens verwachting.

Top service all the way from head to tone.

Nog nooit slecht gevaren bij feestkleding. Als je iets specifiek zoekt, dan hebben zij het wel ! Levering duurt bijlange ook niet lang.

Prijs is heel goed en goede service

Makkelijk te bestellen en geen problemen. Op tijd bezorgt en prima producten

Onkosten

Bestelling was niet meer in mijn maat stond er in de mail na betaling, vervolgens opnieuw besteld met dus opnieuw de verzendkosten moeten betalen. Krijg ik het 2x binnen, waarvan ik 1 moet terugsturen en dus ook nog extra retourkosten moet betalen

Carnaval 22 word top en me outfit is zeker geen flop

Snel service! En goede maat omschrijving! Daardoor 2 leuke outfits kunnen scoren! Doordat de eerste zo snel geleverd was nog een outfit bestelt! Caranval word top dankzij deze outfits

Snelle goede service!

Netjes verpakt en snel binnen!

Leuk boevenpak voor deze prijs

Leuk boevenpak, maat klopt met reguliere kledingmaat. Valt dus goed. Muts staat er leuk bij! Jammer dat cijfers op de borst een losse sticker is en niet erop gedrukt is.

Top website en snelle levering

Ruime keuze in diverse kleding en accessoires. Super snelle levering, dus kortom zeer tevreden! En nu hossen en er een knallende carnaval van maken!!!

Mooi pakje met muziek en licht

Het pakje werd beloofd 24u later geleverd te worden. Dat was niet zo maar nog ruim op tijd voor carnaval :-). Zoon en ouders zeer tevreden! Is echt mooi zoals op de foto! Verwachtingen ingelast.

Snelle levering en goede kwaliteit kleding

Jippie!!!

Blij dat alles op tijd geleverd is... nu kan de carnaval beginnen!!!

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit en duidelijke site Levering iets later dan gepland, maar voor de rest alles top

Heel tevreden

Bestelling toch eerder geleverd dan verwacht. Product was zo als beschreven. Mijn zoon is helemaal happy. Graag tot een volgende keer.

Heel veel keuze

Voor mijn beide kinderen online iets uitgezocht en gekocht. Voor mijn zoontje een soldaten pak maat 176. Mouwen en pijpen veel te lang maar de buurvrouw heeft dat verholpen.De riem die er bij zat is vrij kort kan maar net. Jas heeft behalve riem geen sluiting dus dat er zelf opgemaakt. Helm erbij besteld en die is echt niet wat op de foto staat maar we doen het er maar mee.. Jurk voor mijn dochter is super , wat op het plaatje staat is het. netjes afgewerkt. Super.

Mooie kledij, goede service

We hebben een agentenkostuum en een engelenkostuum besteld. Goede prijs kwaliteit. Snelle levering. Met als resultaat: 2 Stralende kindjes.

Echt super! Ook voor een maatje meer! De maten lebel die bij de kleding zit klopt perfect en daarom was mijn aankoop meteen goed! Ook de kwaliteit van de kleding is top!, en er is keuze uit een ruim assortiment.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire