Snelle bezorging en betaalbare prijzen

3 pakken besteld en accessoires. Volgende dag al in huis. En in zij de pakken niet duur.

Prima last-minute levering

Ik had last-minute nog een party-outfit nodig voor een feestje de avond erna. Bij Feestkleding365 besteld, kwam netjes aan het eind van de middag binnen. Trainingspak paste prima en zag eruit zoals op de plaatjes. De kwaliteit is wel echt feest-kwaliteit (dus iets wat je hoogstens een paar keer gebruikt, beetje plastic-achtig materiaal).

Super snelle levering

Mooie kleding,kwaliteit kleding super goed niet van dan dunne spul wat je vaker ziet. Heelveel keus Super bedrijf

Snelle leveren en goed kwaliteit.

Het past goed en heeft een goede kwaliteit.

Super ervaring

Hele goede site en heel veel keuze het pakje zit als gegooten en is in hele goede orde ontvangen super blij mee

Snelle levering met leuke carnavalskleding

Het pakjes was snel geleverd en alles zat er netjes in. Fijn dat er bij sommige dingen een kleding hanger zaten. Top service

zeer goed

op tijd gekomen en goed verpakt

Leuk verkleedpak

Mijn zoon vond het pak geweldig

Snelle service en goed aangeleverd product

Zondagmiddag bestelde ik via Feestkleding 365 een product. Deze zou dinsdag bezorgd worden. Echter werd deze maandag al bezorgd! Wat een snelle service. Daarnaast ben ik tevreden over het product dat aangeleverd is: precies zoals op de foto afgebeeld staat.

Snelle levering en ruim assortiment Helaas artikel geroutineerd omdat deze niet paste Dit was ook zeer gemakkelijk en snelle reactie op ontvangen retour

Heel schattig

Heel schattig bijenpakje voor mijn dochter gekocht. Goede kwaliteit

Waar voor je geld!

Makkelijk om te bestellen, snelle levering, en vooral: het verkleedpak beantwoordde helemaal aan de verwachtingen. Zoals het er uitzag op de website, zo was het ook in het echt!

Super snel!!

Met het onverwachte goede nieuws dat carnaval door gaat dit jaar snel op zoek gegaan naar een nieuwe outfit. Snel gevonden en besteld. En de volgende dag al binnen! Had 2 maten besteld uit voorzorg. De andere retour gestuurd en ook daar had ik na 2 dagen al bericht van dat deze goed aangekomen was! Echt top!!

Zeer snelle levering

Zelfs in deze gekke tijd waarin carnaval opeens toch door mag gaan en het vast druk is in de webshop, was het pakketje de volgende dag al bezorgd!

Snelle levering van leuke spullen

Volgende dag in huis om aankomende week carnaval te kunnen vieren op school. Leuke spullen, dus top!

Ik vind het een geweldig pak . We hebben het gekocht met heel onze klas voor onze 100 dagen op school, we wouwen er geweldig uitzien. Een dag om nooit te vergeten dus bedankt voor dit fantastische kostuum .

Geweldig!!

Steeds waar voor mijn geld gekregen. En op mijn vraag een eerlijk antwoord gekregen. (Mocht er iets niet aanwezig zijn dan een passend alternatief.) Prijs/kwaliteit is een dikke duim. Ga zo door!!

Goed product; snelle levering!

Product precies zoals omschreven en snel geleverd. Goede communicatie over bestelling en levering.

Snelle en correcte levering!

Het artikel was op 2 dagen in mijn brievenbus! Fijn wanneer je zo last minute besteld!

Perfect, zoals beloofd.

Het engel pak zit zoals op de foto vermeld is. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Goede snelle service

Top ervaring. Goede snelle levering. Maat klopt precies!

snelle verzending en goede kwaliteit

snelle verzending en goede kwaliteit, wel valt het aan de kleine kant, maar ik had ruim besteld

Snelle levering en goed verpakt. Veel keus uit diverse thema’s verkleed kleding. Je kunt helemaal los gaan. Pakken zien er mooi uit. Op naar carnaval.

Zin in een feestje met deze outfit

Perfecte levering en kwaliteit! Gelijk klaar voor een feestje.

Leuke jasje voor leuke prijs

Mooi Camouflage Jasje inclus. Schouder epauletten . Jasje is op maat getailleerd. Zeker geen maat kleiner bestellen

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire