Super snel ingeleverd.

Super snel ingeleverd

Snelle levering en prima prijs/kwaliteit

Mijn zoon was de koning te rijk met zijn mariniers outfit voor carnaval.

Vrolijk

Vrolijke kleuren, maat valt normaal. Helemaal klaar om feest te vieren!

ZOTgoed!

Het pakje is snel en goed aangekomen! Bedankt!

Heel goede service, zeer tevreden over de carnavalkleding

Snelle levering, kwaliteitsvolle carnavalskleding, we zullen hier zeker nog bestellen!

heel goed

Snelle, vlotte levering. Correcte prijs

Al veel besteld, maar nog nooit teleurgesteld!

Ik heb al meermaals aankopen gedaan, dit zowel voor men zaak als particulier. Keer-op-keer aangenaam verrast over de kwaliteit en de snelle service. Men heeft waar voor zijn geld. Kortom, ben ik een tevreden klant.

Leuk pak voor goede prijs, vlotte levering.

Ene dag besteld, volgende dag in huis. Leuk pak, prima voor carnaval op school.

Super snel geleverd binnen 1 dag whauw!!!

Wij zijn super tevreden met de aankoop van onze dochter haar Spaanse outfit. Jullie hebben haar super blij gemaakt dat het al binnen 1 dag geleverd werd, omdat zei ADHD heeft kan ze normaal helemaal gaan stuiteren als ze 1 week moet wachten op haar pakketje maar nu binnen 1 dag zei ze dat we dit altijd moeten gaan doen om bij jullie te bestellen ! super bedankt feestkleding365 wij hebben in ieder geval een leuke vastelaovend outfit

Mooie kleding en goede kwaliteit!

Snelle bezorging, fijne communicatie en hele leuke kleren!

Fijne heldere communicatie Snelle bezorging Goed verpakt Tevreden met de bestelde kleding

Super mooie carnavalsoutfit

Heb n super mooie carnavalsoutfit besteld. Was nog n dag sneller binnen als gedacht. In het echt net zo mooi als op de site. Op n leuke carnaval !

Snelle levering!

Super leuke jurk ontvangen! En een hele snelle levering! Leuke overzichtelijke site.

Goede service en snelle levering

Goede beschrijving van het product, snelle levering. Helemaal tevreden!

Snelle levering, leuk pak!

Voor mijn zoon op de valreep voor carnaval op school dit ninja pak gekocht. Laat op de avond besteld, volgende dag al in huis! Hij is er heel blij mee!

Snelle levering netjes verpakt en product wat ik verwachtte:-)

Alles helemaal prima

Top en supersnel geleverd

Helemaal vergeten om de carnavalskleding die onze kinderen al hadden te passen....uiteraard bleek het te klein en dus moesten we met nog 2 dagen voor het carnavalsfeest op school te gaan op zoek naar 2 andere leuke kostuums. Goed geslaagd en een dag eerder keurig op tijd geleverd!

Super snel

snel,grote keuze ,goed prijs

Dag erna gelijk geleverd!

Bestelde het product in de middag, en 24 uur daarna had ik het in huis!

Werd goed geholpen ook met mijn vragen via de mail kreeg ik een snelle goede reactie. Heel erg tevreden met de kwaliteit van het product en de snelle lever tijd!

Snelle levering en mooi materiaal.

Het was al snel geleverd. De kwaliteit en het uitzicht van het pakje zijn ook exact gelijk de afbeelding. Mooi pakje en alles mooi verzorgd. Zoontje van 9 was super blij ermee

Leuke en zeer goede kleeding

Goede snelle levering!!

Goede, leuke kleding en snelle bezorging

Ik ben zeker goed tevreden. Op dinsdagavond het weerwolf pak besteld voor onze dochter, de volgende avond al ontvangen. Super snel. Kwaliteit goed, maat goed. Echt leuk.

Super snelle levering. Duidelijk website. Zal zeker nog eens bij jullie bestellen, echt een aanrader!

Goede service!

Zeer uitgebreid aanbod Snelle levering. Top!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire