Super service en super outfit!

De bestelling was super snel binnen en is echt nog mooier dan ik had verwacht! Dik tevreden dus!!

Fijne site

Ik heb besteld en was de volgende dag binnen! Ideaal, omdat het net bekend is dat carnaval doorgaat.

Maat zit perfect en snelle levering

Leuk bambi jurkje voor de carnaval besteld met bijbehorende ascesoires. Sluit perfect aan doordat ze maatgids overeenkomt met het product. Daarnaast supersnelle levering het was de volgende dag al in huis!! Tip dus: eerst je maten opmeten alvorens bestellen. Maakt het echt eenvoudig.

Snel en correct

Eerste bestelling. Snelle en correcte service! Binnen de 48u had ik mijn pakketje! De site zorgt ook dat je meteen de correcte info over het pak kan vinden.

Altijd snel en goed

Uitgebreide collectie. Goede kwaliteit en snelle levering

Ontgoocheld

Verkleedpak werd geleverd zonder masker !

Wij hebben genoten van een jaren 80 feestje met leuke kleding

c'est évidemment un costume de carnaval !

La réponse et l'envoi du colis ont été super rapides , merci ! Le veston vaut son prix , pas plus . Je ne m'attendais pas à un vêtement super ! Heureusement , je connais une couturière que je paie bien entendu pour me raccourcir les manches beaucoup trop longues et refaire une retouche aux boutons dorés qui ne tiennent pas fort ! De plus , les galons sont cousus vite vite et ne se rejoignent pas autour des manches !!! Soit pour les 2 vêtements le double du prix a été déboursé avec ma couturière !! ça reste un costume de carnaval pour mettre 1 x !

Prachtige Disney jurk

Onze dochter is ongelooflijk blij met haar Sneeuwwitje jurk! De jurk is voorzien van mooie details en is van een prima kwaliteit. Hier gaan we nog lang plezier aan beleven!

Geweldige site

Feestkleding 365 Is een top site hebben echt alles Snelle levering en niet duur Dus in één woord GEWELDIG

Super blij met mijn outfit

Super blij met mijn gekochte outfit. Maten die aangegeven zijn in de beschrijving kloppen volledig! Goede service & levering.

Hoog kwaliteit

Mijn zoontje is superblij met zijn soldaten pak. Vaak is een aankoop niet zo mooi als op de foto, maar wij zijn blij verrast. De kwaliteit en afwerking zijn goed, dus helemaal de prijs waard. Ook zagen wij dat het pak binnen 24 er zou zijn, en dat ook ging goed, wij hebben besteld op een zondag en DHL heeft het pakketje gebracht op een maandag! Laat Carnaval beginnen!

Goede service.

Snel en duidelijk te bestellen. Mijn product was toch niet op voorraad maar ik werd gelijk op de hoogte gebracht en ook wat ik kon doen als ik niet wilde wachten. Erg netjes! Wij gaan vaker bestellen hier! Breed assortiment!

GEWELDIG!

Ik heb Zondag besteld en het was maandag gewoon al binnen vond het echt super goeie service, daarnaast ziet het cowgirl jurkje en precies uit zoals op de foto en zit heel lekker! Ik ben super blij met mijn bestelling en ga hier volgende meer zeker weer bestellen! :) TOPPERTJES!!

Heel goed!

Snelle service, fijne mails die je op de hoogte houden waar het pakket is. Als je niet tevreden bent, mag je het terugsturen. Maar het past heel goed! Volgende keer weet ik waar ik moet zijn voor verkleedkleren!!! Groeten!

Super netjes, geen woorden maar daden!

binnen een dag geleverd, ook nog een het pakje waar onze dochter naar op zoek was. Helemaal top! aanrader voor iedereen die nog snel een verkleedsetje nodig heeft.

Snelle service en producten zoals omschreven

Snelle levering. Prijs- kwaliteit goed!

Snel en betrouwbaar

De bestelling kwam op de afgesproken dag. Goed ingepakt en zag er hetzelfde uit als op de foto. Top!

Juiste tijdstip geleverd

Bedankt om het pakje tijdig te leveren! Super goede kwaliteit van de kleding ook. We gaan er een dikke lap op geven op ons feestjeeeeee!!

Snelle levering, duidelijke communicatie

Vandaag besteld is morgen in huis, ook als je om 23u savonds besteld! Er werd duidelijk gecommuniceerd over de levering. Helaas had ik het trainingspak iets te klein besteld. Via de website was het makkelijk een retourlabel aan te maken. De volgende werkdag had ik al een nieuw pak in huis in de juiste maat. De producten voldoen aan de omschrijving op de website.

Top Kwaliteit

Top en snel geleverd zeer tevreden

Ziet er prima uit

Pakje ziet er netjes uit. Zoon erg tevreden. Heeft al zin in carnaval!

Super goede levering en ook heel snel. Pasvorm zijn prima.

Dik in orde

Regelmatige informatieve emails ivm bestelling, betaling en verzending en vooral een snelle en correcte levering van de party-kledij en bijhorende gadgets. Aanrader !!

Vlotte levering, netjes verpakt

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire