Snelle levering met een goed gevoel als gevolg

's Avonds besteld en de dag erna al in huis! Duidelijke omschrijving van het product en de maat klopte perfect. Ik voelde me meteen als een echte prinses.

Kwaliteit en komen de beloftes qua levering na!

De korte levertijd komen ze na en de kwaliteit van het product is top!

Pakketje werd snel bezorgd en voldeed aan alle verwachtingen!

Helemaal top

Kinderen zijn helemaal blij met hun carnavals outfit. Besteld en volgende dag al geleverd. Helemaal top!

Vlotte bezorging! Heel snel netjes geleverd!

Goed, voor herhaling vatbaar!

Snelle bezorging en goede kwaliteit!

Besteld voor een feestje en prima kwaliteit kleding!

Kort na mijn bestelling kreeg ik bericht dat een artikel niet tijdig leverbaar was. Ik kreeg direct een goed alternatief aangeboden en dat werd ook meteen de volgende dag geleverd. Communicatie was duidelijk, snel en zeer klantvriendelijk. Hier kan je met een gerust hart wat bestellen.

Goede en snelle levering

Ik had snel iets nodig en dit was het snelst en best

Mijn bestellingen geplaatst donderdag, geschatte levering stond op dinsdag maar kreeg op vrijdag mail dat het zaterdag geleverd ging worden dus zeer tevreden door snelle levering. Ook een goed kwaliteit van de carnavalskleding zeker een aanrader.

Niets op aan te merken!

Het kostuum ziet er prachtig uit! Ben er echt tevreden mee. Iedereen die het al gezien heeft zegt hetzelfde hier! Ben zeer tevreden. Ga hier zeker terugkomen voor een latere outfit!

Webwinkel goed. Product minder.

Webwinkel an sich is prima. Snel geleverd, goede service. Gekocht product viel alleen wat tegen. Rare pasvorm, viel niet mooi. (Jurk was bij de taille breder dan bij de heupen)

Super vriendelijk en leuke kostums. En hele goede kwaliteit

snelle levering en de carnavalskleding klopt perfect met wat men op de foto's ziet

Snelle levering en product ok

Snel geleverd zoals aangegeven en product ok

Snelle service en goede producten !! Top!!

geweldig

mijn kinderen zijn helemaal blij met hun piraten outfits .binnen 24 uur waren ze geleverd

Aan te bevelen!

Snelle verzending en in goede orde ontvangen. Kleding is van mooie kwaliteit voor carnavalskleding.

Topservice

Veel sneller geleverd dan oorspronkelijk vermeld. Kostuumpjes kloppen aan de beschrijving en zitten als gegoten bij mij jongens.

zeer tevreden

Snelle en juiste levering. ik ben zeer tevreden van mijn aankoop. De omschrijving van het product klopt met de werkelijkheid.

Top kwaliteit!

Iets meer dan een doorsnee actionprijs betaald maar dit is top kwaliteit en zit als gegoten! Perfect kleedje niet iets dan je na 1 maal dragen moet wegsmijten. Super blij mee!

Mooi artikel met goede kwaliteit

Snelle service en goede kwaliteit!

Verkleedkostuum voor mijn zoontje besteld, de kwaliteit is zeer goed, maat klopte perfect en het was heel snel geleverd.

Super tevreden van de service

Ik had een product besteld en betaald maar had het verkeerde besteld heb contact opgenomen met de klantendienst en op 5 minuten was alles opgelost juiste product besteld het andere geannuleerd en de opleg som gemakkelijk afgehandeld door een betaal bevestiging te krijgen via mail. Dikke pluim voor jullie personeel. Hier zeker een tevreden klant.

Super tevreden

Overzichtelijke site, snel besteld, de volgende dag geleverd. Kortom top service. Alice kleedje is ook heel mooi. Super tevreden klant hier.

1ste ervaring

Het Kostuum opzich is perfect enkel jammer dat er geen zwarte handschoentjes bij waren Maar anders heb ik geen klachten te vermelden ofzo iets De zoon is tevreden dus dat is meer dan genoeg

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire