Amazing!

Heel chill het grote assortiment, alles wat we nodig hebben is te vinden op de site! Daarnaast goeie prijzen! En natuurlijk niet te vergeten de super snelle levering!! Zeer enthousiast!!

Duidelijke website en niet duur

Naar verwachting

Ik had een super leuk jaren 80 disco trainingspak met zweetbandjes besteld. Hij zit fantastisch de maat klopt precies. Hier kan ik een leuk feestje mee hebben. Helemaal tevreden

Top winkel

Alles op tijd gekregen zoals afgesproken. De prijzen zijn super in tegenstelling tot wat je krijgt de pakken zijn van heel goede kwaliteit.

Snelle levering en al meer artikel bij jullie gekocht. En steeds goed geholpen en geleverd. Aangenaam shoppen bij jullie.

Super content

Ik zal deze webshop aan iedereen aanraden ! Waarom ? Veel keuze , goede kwaliteit , redelijke prijzen en snel geleverd! TOP !

Precies zoals gehoopt!

De bestelde kledij was precies zoals ik gehoopt had. Het kleur was zelfs nog warmer dan op de foto. Ook de maat was correct. Daarenboven was ook de levertijd van 3 werkdagen correct én zeer snel!

Snel geleverd, prijs kwaliteit top!

Had nog nooit eerder hier besteld, maar heel tevreden! Product stond duidelijk omschreven, gekregen wat ik verwacht had. Levertermijn is ook zeer snel, wat zeker een pluspunt is.

Goede ervaring, snelle levering

Zondags besteld en dinsdags in huis! Helemaal super geregeld en tevreden met de bestelling!

Gewoon dikke prima

Goed en snel geleverd

Netjes verpakt en keurig op tijd bezorgd. En het bestelde pak was ook nog precies wat ik ervan had verwacht

Je kan hier echt alles vinden wat je nodig hebt als je hier nog geen outfit kan vinden weet ik het niet meer

Goede kwaliteit

Het was snel binnen en de kwaliteit en pasvorm waren goed!

super service

zoals omschreven in de voorwaarden, voor 23u besteld, de volgende dag in huis. Kostuum zoals omschreven. Mooi en van goede kwaliteit;

Oke

Kwaliteit is redelijk goed, service ook

Goede en vlotte service

Vrijdagmiddag kleren besteld en tegen zaterdagmiddag waren ze al thuis geleverd. De kleren zijn van degelijke kwaliteit!

Kwaliteit en levering 5 sterren

Einde vrijdag namiddag besteld en geleverd zaterdag om 11u00. Maat perfect en uitstekende kwaliteit. Een grote aanrader dus.

Goed product, goede prijs

Ik heb het chef haute cuisine kostuum besteld bij feestkleding365. ‘S avonds besteld, de dag erna al in huis.

Snel geleverd, artikel juist beschreven

Product was erg snel geleverd, complimenten. Product is precies zoals het staat omschreven. Goed passend

Supersnelle levering, goed materiaal!

Super snelle levering, correcte goederen en goed materiaal!

Super ook gelijk geleverd..mn zoon is er super blij mee

Super snelle levering!

Bestelling binnen 12 uur geleverd. Hele snelle service!

Het ontvangen van het Fbi kleedje werd onmiddellijk een feestje, zo blij was men dochtertje van zeve

De dag na de bestelling mochten we ons pakje reeds ontvangen, zo snel en bij elke stap netjes op de hoogte gebracht via mail. Top service!!!

Product netjes op tijd in goede staat bezorgd

Bestelling verliep soepel, bevestiging direct ontvangen. Aangegeven levertijd kwam overeen en het pakje is daardoor precies op tijd bezorgd. Product zelf was ook top. Hier gaan we de komende jaren veel plezier van hebben!

Fantastisch!!

Super snelle levering! Ga jullie zeker aanraden bij iedereen!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire