Snel geleverd en producten zoals verwacht

Laat besteld maar op tijd ontvangen voor de gelegenheid.

Service goed! Kwaliteit van het product ietjes minder

Heb een 80's trainingpak besteld en werd 2 dagen later bezorgd. Product kwam met een gescheurde broekspijp binnen gewoon pech kan geen enkel bedrijf iets aan doen! Netjes opgelost door 50% van het aankoopbedrag terug te hebben gekregen heb er zelf een naald in gezet en is prima opgeslost. Kan niks anders zeggen dan dat dit heel netjes is opgeslost door feeskleding365.nl

Goede kwaliteit

Pakket snel binnen gekomen. Artikelen zijn intact aangekomen, een van hen heeft een los handvat, moet het op de een of andere manier vastzetten.

Vlugge en goedverpakte levering

Dinsdag besteld en de dag erna al in huis . Dus super snelle levering . Produkt goed verpakt binnen gekregen . Mooie maskers !! Tevreden klant en zeker aan te bevelen .

Uitstekende klantenservice!

Foutje in de afwerking, maar uitstekend opgelost.

Heel snelle levering . Toppy

Al mijn bestellingen zijn vlot en correct gelevert. Ik ben supper content .

Alle naden komen los

Naar service toe: prima. De titel omschrijving was echter fout. Er komen na 14 dagen al een hoop naden los.

Mooi

Ziet eruit als op de foto. Zit goed.

Grandioos

Supersnelle levering en mijn eigen fout (artikel dubbel besteld) direct opgelost en terug betaald. Top geregeld!

Snelle levering van een goed artikel

De transactie en levering waren snel afgehandeld. Het gekochte pak is van ok kwaliteit, maar voor de prijs verwacht je niets anders.

Zeer tevreden !

Eerste keer besteld en alles heel correct verlopen. Ook in de drukte van het eindejaar. Zeer tevreden klant en komt zeker terug.

Blij met de aankoop

Eind dit jaar krijgt onze hulpkerstman het gezelschap van 2 leuke kerstelfjes. Kijken er nu al naar uit.

Fijne ervaring met Feestkleding365

Voor oud en nieuw een bestelling gedaan van meerdere maskers. Er was een ruime keuze en iedereen was zeer tevreden met de maskers. De bestelling was precies op tijd binnen wat ook verwacht werd. Tussendoor hier nog even fijn contact over gehad.

Mega snel en precies wat ik nodig had

De bezorging en communicatie was top. Ook was het pakje precies wat ik nodig had.

Levert wat ze beloven

Prima ervaring, echter heb in 1 pak terug gestuurd. Dit is gedaan met een track en trace van Dhl. Tot op de dag van vandaag heb ik niets gehoord van jullie uit. Terwijl die dinsdag ochtend al is bezorgd.

Super geregeld!!

Ik had nog een outfit nodig voor onze Oud en Nieuw Disco party en kon deze dus niet (lockdown) gaan shoppen. Woensdagavond besteld, Donderdagochtend geleverd en Vrijdag oud en nieuw gevierd. Top geregeld.

Slechte stof

Bij de eerste keer aandoen, scheurde de naad van het kleedje direct. Ik had geen tijd om dit terug te sturen want had het direct nodig. Daarom heb ik deze zelf hersteld. Nadien begon de stof langs alle kanten te scheuren. Je mocht er bijna niet aankomen of het scheurde . Heb het kleedje volledig verstevigd met extra stof. Als ik tijd had om het terug te sturen ging ik dit zeker doen.

Kwaliteit valt erg tegen

Mooie foto’s op de site. Snelle levering maar prijs kwaliteit verhouding is heel laag. Glitter colbertje besteld maar daar kijk je zo door heen en valt al uit elkaar. Voor €40,- had ik iets meer kwaliteit verwacht.

Vlotte afhandeling maar rommel

Vlot besteld.... vlot afgehandeld.... maar rommel artikel eerste klas. Bestelde een medium ( meet 178cm... 80 kilo) was nog ruim voor mn kameraad van 198cm 130 kilo :( een beetje afwijking kan. Dit was gewook belachelijk) spijtig van t geld

Hele snelle verzending!

Dit was mijne tweede bestelling. Hoewel de eerste bestelling een week op zich liet wachten, kwam de tweede bestelling gelijk de volgende ochtend in huis. Netjes ingepakt en de kostuums zijn prima van kwaliteit.

Super. Komen na wat ze op de site beloven ondanks de drukte.

Komen na wat ze beloven. Het bestelde kwam de dag erop al binnen. Ook wat retour ging werd snel afgehandeld.

Snel geleverd, maattabel klopt.

Na bestelling snel geleverd in nette verpakking. Twee sets verkleedkleding besteld: maat klopte goed met beschrijving. Een goedkopere set en een wat duurdere set. Met beide sets erg blij. De kwaliteit/prijs verhouding van de goedkopere set kwam overeen met mijn verwachtingen. Van de wat duurdere set had ik daarom een betere kwaliteit verwacht (al is deze set op zich kwalitatief wel beter dan de goedkopere). I.i.g. tevreden met mijn bestelling. En omdat het zo snel geleverd is heb ik nog tijd om een van de sets te versieren voor het themafeest.

Excellente service!

Snelle levering en prachtig kostuum! Mijn metekindje was heel blij met zijn astronautenpak!

Vlotte bediening

Op afgesproken dag geleverd. Outfit was helemaal top.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire