Supersnel

Goede kwaliteit pasvorm perfect

Snel geleverd maar retour niet terug betaald

Retour terugstorting niet snel

Degelijke kwaliteit, snelle levering

Voor een feestje met thema Film/TV waren wij nog op zoek naar verkleedkleren. Via Google kwam ik direct uit op de website van Feestkleding365.nl. Zowel mijn man als ik hebben hier onze kleren kunnen vinden én wat super was, was dat deze de volgende dag al geleverd werden! De maten zijn perfect, de kwaliteit is top! Kortom: Topservice! Wij raden deze website aan iedereen aan, er is een ruim assortiment met verschillende thema's, voor elk wat wils!

Heel erg leuk

Roodkapje jurkje ziet er erg mooi uit ,mooie stof en goed afgewerkt ,en mooie heldere kleuren ,onze kleindochter is er erg blij mee. Hij mocht niet meer uit

zeer goede kwaliteit

Super fast delivery, thank you

Snelle levering!

Super snelle levering en goede spullen!

Vandaag besteld morgen in huis

Ondanks de kerst drukte maken ze het waar. Wat wel beter kan is het maattabel. Maat small is echt kleiner dan in de maattabel aangegeven. Hierdoor was mijn jurk te klein en moest ik hem retourneren. Dat proces gaat ook heel makkelijk. Alleen kwam ik onnodig met dubbele verzendkosten te zitten. Ook moest ik eerst weer het artikel te betalen om de maat groter te krijgen. Of het terugbetalen snel gaat. Is nu afwachten

Klanten service top

Na telefonisch overleg hebben ze snel opgepakt en meteen uitgeleverd.

Mijn nichtje was zeer blue met de eenhorn jasje

Ik heb dit jasje voor mijn nichtje voor kerst gekocht. De jas is niet erg dik, het is zoals een sweater, dus als het heel erg koud wordt is het mischen niet genoeg on haar warm te houden, maar in de herfst of meer zonnige winterdagen is het genoeg als ze kleren met lange mouwen draagt. Kwaleteit voelt heel goed. Mijn nicht is 7 jaar oud and de pak die ik heb gekocht was een klein beetje groot voor haar, maar dat komt eingelijk goed uit, want taht betekent dat ze het voor langer kan dragen Ik ben zeer teverden met de pak and mijn nichtje vond het heel mooi. Ik raad het aan voor elke kind dat gek zijn op eenhoorn.

Netjes op tijd afgeleverd

Snelle levering, goede producten.

Ik had even kleding nodig, ze hebben een handige tool om te bekijken hoe lang het duurt voor de producten in huis zijn. Zo kun je kijken wat voor jou handig is qua bezorging. De producten waren er snel en in prima prijs/kwaliteit verhouding.

Tevreden met mijn bestelling

De kwaliteit/prijsverhouding is prima. De levering was mooi op tijd. Kortom: ik ben dik tevreden.

Snel geleverd en geen gezeur

Geen gezeur. Gewoon snel en goed je product.

Uitstekende service en snelheid

Het bestellen was goed overzichtelijk en duidelijk. Gevonden wat ik zocht. En echt de dag erna al binnen. Helemaal top.

Tinkelbel

Voel me als een elf op een wolk

leuke artikelen voor goeie prijs

Ik had extra kostuums en attributen nodig voor een fotoshoot. Alles gevonden wat ik moest hebben en snel geleverd.

Prima site en ruime keuze en snelle levering

Prima terugkoppeling na aankoop met nette factuur Snelle levering en keurig verpakt Zeer tevreden

Groot assortiment

Groot assortiment, snelle levering en goede prijs

Zoals beloofd de volgende dag in huis. Leuke kostuums. Kindjes waren heel blij. Dus ik ook.

Zeer positief verrast.

Kleding is bovenverwachting mooi. Zeker aan te bevelen!

Geweldig!

Netjes op tijd binnen gekregen, zeer tevreden mee!

Top artikel aan een scherpe prijs

Heel tevreden van mijn aankoop ! Voor herhaling vatbaar

Goed geholpen!

Na een verkeerde maat besteld te hebben gelijk na telefonisch contact, de volgende dag alweer mn nieuwe goedpassende kostuum binnen. Want t feest was n dag later.. Echt super geholpen met een topoutfit!

De feestkleding wordt pas op eindejaar gebruikt, dus nog even afwachten voor de evalatie.

Zie opmerking hier boven.

Goede kwaliteit met een nette service

De kwaliteit is van dermate niveau dat het vaker gedragen kan worden. Ik ben zeer te vrede over dit product

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire