What you see is what you get

Snelle levering. Goede maatinformatie. Prijs/ kwaliteit goede verhouding

Snelle verzending

Voor 5-12 wilde ik een politie verkleedpak voor mijn zoontje bestellen. Helaas kreeg ik na een week een mailtje dat zijn maat helaas niet meer leverbaar was. Dat was een flinke domper. Maar het was niet anders, ik heb heel snel het geld weer terug gekregen. Vorige week zag ik ineens dat zijn maat weer op voorraad was. Geïnformeerd of die er ook daadwerkelijk was, heel snel antwoord gekregen en besteld. De volgende dag had ik het pak al in huis, ruim op tijd voor zijn verjaardag. Hij heeft er op zijn verjaardag gisteren 16-12, de hele dag in rondgelopen.

pak voor de wederhelft prima.

alleen het kostuum voor mij was maat technisch te groot en jasje te krap.niet goed broek

Goed en snel

Blij met de snelle levering, alles kwam goed aan

Past goed, ziet er vrij echt uit

De toga past goed. Daarnaast ziet het er leuk uit en is het herkenbaar. De bef is handig bevestigd en makkelijk te plaatsen m.b.v. De klittenband.

doet wat het moet

snelle levering, zelfs als de levering op latere datum moest aankomen. goede kwaliteit/prijs verhouding

Goede service, correcte levering

Goed advies , snel bezorgd en goede kwaliteit

Snelle levering , product zoals gemeld

Goede snelle sevice

Alles volgens afspraak.

Zeer snelle bezorging

De kledij was last minute besteld en kreeg ik de dag nadien tijdig aangeleverd. Kledij was identiek aan de foto.

Overzichtelijke website. En snelle levering. En één van de weinige die tenminste leveren kon.

Helemaal ok

Fantatisch scheeuwman kostum

Snelle levering en een fantastisch sneeuwman kostuum!

Overzichtelijke website, leuke items, proper verpakt, supersnelle levering, redelijk van prijs, veel keuze en ik werd goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. Meer kon ik echt niet willen! Top website!

Sn3l geleverd en goede omschrijving van het product!

Een hele snelle levering en ook precies op de tijd en data dat was voorspelt. De maten komen precies overeen en het pak is erg indrukwekkend. We hebben een leuke gezellige dag gehad en niet eens heel voorzichtig gedaan met het pak en hij ziet er, op een vlekje na, nog prachtig uit. Bedankt voor de goede service!

Pakket is snel geleverd. Ik heb iets retour gezonden een week geleden maar daar nog niets over vernomen.

Mijn bestelling was wel 1dag later dan verwacht maar was wss door de drukte ...

Gewoon super

Kan er niets negatief zeggen

Goede service,en razend snel thuis bezorgd!

Heel fijn om hier te bestellen! Goede website,vooral duidelijk,en makkelijk toegankelijk voor iedereen! Zeer snelle levering,en goede kwaliteit!!!

Uitstekende service en prima kwaliteit sinterklaaspak

Redelijk last minute een eenvoudige sinterklaasoutfit besteld, omdat huren duurder bleek. Sint moest bij ons aan tafel, dus zo vermeden we ook het risico op vlekken op gehuurde kleding. Uiteindelijk werd het pak zelfs een dag eerder geleverd dan was toegezegd, dus helemaal tevreden met (de service van) Feestkleding365.nl!

Super vlotte zending

Nog steeds geen geld terug van terug gestuurde kleding

Al 2x gebeld en men zegt steeds dat het geregeld wordt en tot op heden nog steeds niets terug

Goede kwaliteit en snel geleverd

Ik had voor de zekerheid 3 verschillende outfits besteld. Alle drie pico bello inclusief toebehoren. Helaas heb ik een lastige maat en heb ik er voor moeten kiezen het te retourneren. Dat gaat (tot nu toe) heel makkelijk dmv dhl link. Ik zal hier in de toekomst zeker weer bestellen, maar dan wel in de juiste maat voor mij.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire