Snelle levering en exact wat ik er van verwacht had

Top resultaat op de dag van gebruik ! werd zeer goed ontvangen

Slechte kwaliteit

Ik vind de kwaliteit erg tegenvallen. Toen het pak binnen was lieten er al draadjes los en het materiaal is gewoon heel dun. Dit in vergelijking de prijs vind ik echt geen goede verhouding.

terugsturen voor eigen rekening

tweemaal wat besteld was allebei niet goed qua maat maar ik vind het een schande dat ik het terugsturen moet betalen dus ik bestel er nooit meer wat

geleverd volgens verwachting.

Mooi masker op de site is een goede afspiegeling van het geleverde masker. Goede tracker voor de levering. Levering zelfs sneller. Een tevreden klant erbij!

Snel, netjes

Netjes verpakt, snelle levering.

Snelle levering.

Mooi kleur

Mooie kleur blouse Kwaliteit ziet er goed uit. En heeft een vrijgezellen feest doorgemaakt. Leuk om voor iets te gebruiken

Het was goede kwaliteit

Het kostuum zag er goed uit en was van goede kwaliteit.

Top !!!

Goed ingepakt en snelle levering

Netjes volgens afspraak en het correcte artikel in juiste maat

Ik ben heel tevreden over het artikel en de snelle levering.

Nette producten, snelle levering.

's Avonds rond 17 uur besteld, volgende dag rond 10 uur in huis. Lekker snelle levering dus. Tevreden met de producten. Al valt de Luxe fluwelen kerstman muts voor volwassenen wel wat klein uit. Zit echt strak, terwijl ik echt geen dikke kop heb. Muts die ik bij het pak zit moest ik juist laten verkleinen omdat die anders van mijn hoofd waait. Maar dat komt vermoedelijk omdat ik het pak over mijn motorpak draag en daarom een grotere maat gekocht heb. Daarom over het geheel toch zeer tevreden.

Makkelijk en snel

Goede website, eenvoudig bestellen. Snel geleverd, goed verpakt, nieuwe producten, redelijke prijs. Ik kom zeker weer terug.

Het was goed!

Het was snel binnen. Goeie kwaliteit

Kwaliteit goed en netjes ingepakt

Alles zoals beschreven op de website, geen verrassingen en tijdige bezorging

Snelle levering maar rommel

Ik kocht een pruik van een paar euro, dus wat mag je daar van verwachten?? Precies. Troep. Sonde van de moeite. Wel snelle en correcte levering, dat wel.

Artikel volgens verwachting en snelle levering

Alle bestelde artikelen waren volgens verwachting. Ook zijn alle artikelen binnen de beloofde tijd goed geleverd.

Producten goed, levering snel, alles duidelijk omschreven via de site. Totaal een fijne en prima service.

Groot assortiment, snelle levering en vriendelijke klantenservice

Grote bestelling gedaan in verband met een verkleedfeest, zowel leuke outfits als een aantal versieringen. Pro-actief door de klantenservice gebeld ivm een leveringsprobleem wat in overleg is opgelost.

jurkje prima

feest ging niet door door corona

Heel goef

Zeer tevreden over de artikelen en verzending!

Heerlijk snel en goede maat

Was binnen een dag geleverd en was goede maat

Goed op tijd, precies wat beloofd was.

Gewoon goed.

Superleuke feestkleding en vriendelijke klantenservice

Wij waren op zoek naar een outfit voor een feest en vonden een heel leuk setje bij Feestkleding365.nl . Omdat ik een vraag had over de maat werd ik gebeld door een medewerker van de klantenservice, die heel aardig was en hielp knopen door te hakken. Kortom: een aanrader.

Goede en snelle service

Pakket volgende dag bezorgd, mits anders staat aangegeven en snelle reactie van de klantenservice!

Alles klopt zoals omschreven

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire