Blinde paniek toen bleek dat er toch carnaval gevierd werd op school. Dankzij jullie supersnelle levering kwam het helemaal goed! Prijs kwaliteit verhouding was ook prima!

Zeer goede service en bezorging

Snel en duidelijk Retourneren ook dik in orde

Mooi vlot

Levering zoals aangegeven

Handig bestellen Snelle levering Makkelijk om service na verkoop te contacteren Correcte afhandeling

Vriendelijk advies, snelle levering

Snel levering

Goed quality

Super geregeld

Super geregeld! Snel, betrouwbaar en super vriendelijk.

Net bedrijf die mee denkt en werk

Super nette mensen die daar werken en snel geleverd

Volgende dag in huis

Snelle levering zoals beloofd, items zoals op de foto’s!

Fenomenaal

Leuke kledij die volledig aan de verwachtingen voldoet !

Goede service en snelle levering

De verassing was groot dat we om 22:00 uur besteld hadden . En het daadwerkelijk de volgende dag in huis hadden . Helemaal top

Prima vest !!!

Prima vest met juiste pasmaat Prijs kwaliteit op zich niks mis mee Ook netjes op tijd geleverd

top

Bestelling compleet. Zeer snel geleverd en prima kwaliteit!

Super !

Had iets besteld maar niet goed, heb een bericht achter gelaten wat meteen werd opgepakt ! Helaas voor t kind ging feestje niet door dus stuur t pakje wel terug. Een volgende keer zal ik wel weer op jullie site kijken

In de avond besteld en de volgende dag in huis, dat is al heel mooi. En wat het leukste is; alles past zo goed! Zelfs de bestelde items in grotere maten zitten prima. Hier kun je wel een feestje in bouwen;-)

Snelle service, goede omschrijving

Snelle levering, en product goed omschreven. Wij zijn tevreden.

Zeer klantvriendelijk

Snelle levering, waarbij een product verkeerd geleverd was. Zeer snel en klantvriendelijk opgelost. Vriendelijke reactie op de mail.

Voor Halloween hier een jurk besteld, komt overeen met de foto’s en valt op maat! Mooie jurk. Ook zat er een sluier bij, alleen daar zat een enorme zweetgeur aan. Maar verder alles in orde, snelle levering. Ik zou hier zeker nog een keer bestellen.

Mooie kleren voor een goede prijs

Duidelijke site, mooie (in mijn geval griezelijk mooie) kleren van goede kwaliteit en snel geleverd. Top!

Uitstekende, snelle service!

Bijna alle kostuums kunnen binnen 24 uur bezorgd worden. Dit is heel fijn. Ik heb altijd een BTW factuur nodig. Deze zit bij de e-mail. Ook heel fijn.

Prima aankoop en levering

Had een premium verkleedpak besteld. Zeer goede kwaliteit, goed verpakt in hoes om in op te bergen.

Snelle service en supersnelle levering! De dag erna werd het al bezorgd.

Snelle service en supersnelle levering! De dag erna werd het al bezorgd!

voor 23.45 besteld maar niet de volgende dag geleverd...

in afwachting

Geweldig!

Na paniek moet ik alle minuut feestkleding bestellen, volgende dag al in het huis! Super fijn!! Echt top

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire