Duidelijk wat je bestelt en snel in huis

De duidelijke omschrijving op de site zorgt dat je weet wat je bestelt. Geen tegenvallers bij levering. Je wordt via de mail goed op de hoogte gehouden waar je bestelling is. Levertijd is razendsnel.

Uitstekende service en goed bereikbaar!

Fantastisch! Ik moest verschillende pakketjes terugsturen en toen ik belde werd ik hèèl vriendelijk te woord gestaan en ik kon ook nog alle 3 de pakjes bij ellaar in doen. Nou super daar voor elkaar toch?! En nu fijn carnaval vieren.

Slecht

Blauw pak gekocht Wel de maat opgemeten nog veelste groot en het pak is verkleurd ( bruin)

Snel geleverd top

Snelle levering Kind helemaal blij

Super snelle levering

Bestellen ging makkelijk. Super snelle levering

Snelle levering en duidelijke communicatie over de verzending (incl. Track & Trace). Ik kreeg ook snel (mail-) bevestiging na mijn betaling en had mijn bestelling de volgende dag binnen, dus het duurde nog geen 24 uur of ik had het al in huis. Het zoeken naar de producten die ik wilde was ook zeer makkelijk, overzichtelijk en handige, vrij uitgebreide informatie over het aangeklikte product. Kleding maat die perfect zou moeten passen was op 2 kleine puntjes na helemaal goed (namelijk net iets te wijd). Maar het is ook niet een persoonlijk pak, dus beter dan wat ik heb gekregen had ik niet verwacht en had ook niet gehoeven. Erg blije klant hier!

Geleverd zoals beschreven

Duidelijke beschrijving van product. Geleverd zoals beschreven. Prima dus. Levering vlot en keurig.

goed geregeld

alles is goed verlopen

Mijn dochter is blij met het pakje

Staat me dochter goed en ze is er blij mee

Super goed!

Heel laat in de avond besteld en de volgende ochtend vroeg in huis. Top! Oma pak past goed en dochter lief helemaal blij

Snelle levering maar matige kwaliteit

Helaas viel het pakje erg tegen... op de site was die mooier dan in het echt. Levering is wel razend snel!

Prima, woensdag besteld, donderdag geleverd, netjes verpakt.v

Zie hierboven.

Top site , goed bestelbaar ,snel verzonden dus 3x scheepsrecht!!

toppie!

Goede snelle service

Duidelijke website. Snelle bezorging zonder problemen. Het product is qua materiaal iets goedkoper als ik verwacht had maar verder oje.

Geweldig!

Had een bestelling geplaatst, deze was kwijt geraakt door PostNL. Werd gelijk actie ondernomen. Nieuwe zending werd opgestuurd, snel in huis! Helaas was iets beschadigd, mocht kosteloos retour sturen en nieuwe bestelling weer snel in huis! Leuke pakjes voor leuke prijs! Ben goed geholpen door Nadia! Zeker aanrader om bij feestkleding 365 te bestellen, top, vriendelijk en betrouwbaar!

prima site en keurig snel geleverd

prima site en keurig snel geleverd

Zeer snelle levering!

Overzichtelijke website, gemakkelijk bestelproces, goede kwaliteit kleding en snelle levering. Kortom: volgend jaar weer!:-)

Op de website is duidelijk te zien wat nog op voorraad is en hoeveel. Dat is fijn. Daarnaast zijn de categorieën duidelijk en is de filter handig bij het zoeken naar carnavalskleding.

Product voldoet perfect aan verwachting en snelle levering

Ongelooflijk dat de bestelling de dag erop in de middag al geleverd werd, super gewoon.

Duidelijk en snel

2 carnavals pakjes besteld, 1 retour, alles wordt snel en duidelijk gecommuniceerd, en een zeer snelle levering, keuzes meer dan genoeg.

Topkwaliteit wat snel geleverd is

Gehad wat ik besteld heb, goede kwaliteit en snel geleverd. Top wij zijn klaar voor het carnaval🤡

zeer goed

Beste Ik stuurde u een mailtje ivm mijn bestelling B2025392370, de bijgeleverde handschoenen waren 2 verschillende, bovendien is er een gescheurd. Ook stelde ik de vraag hoe ik het kostuum van mijn man kan ruilen voor een grotere maat. Kan u mij hierop alles antwoorden aub? mvg margot Moortgat

Snelle service en een hoge kwaliteit

Snelle service en een hoge kwaliteit

22.30 besteld, vlg dag in huis, geweldig!!

Super snel geleverd! En een hele mooie jurk, helemaal top!!

they are very equipped and very fast!

it was a great experience to buy from feestkleding365, we finished the order at 11 p.m. and the next morning everything was delivered. Fantastic!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire