Snel

Snelle levering. Het is alleen jammer dat er alleen synthetische stoffen worden aangeboden. Dat zweet behoorlijk op een feestje, waar het meestal warm is.

Perfect!

Alles ging perfect!

Prima 👌

Op tijd geleverd. Prima 👌

Beau

Snel, veel betaalmogelijkheden, kwaliteit, originele pakken

Snelle levering, maten vallen wel iets kleiner uit

Snel en makkelijk

Tevreden

Snel geleverd, bij vragen snel reactie

Supersnel geleverd, bij een vraag supersnel reactie. Ik had alleen moeite met de goede maat bestellen...

Carnavalsoutfit besteld en volgende dag in huis. Zelfs meerdere artikelen in 1 bestelling verzenden. Betere service kan niet.

Super snelle levering en top kwaliteit

Niet lang op het bestelde hoeven te wachten

Prijs qualiteit viel tegen

Een indianenpak gekocht XXL. Blijkt dit het enige pak te zijn zonder broek, terwijl deze wel op de afbeelding stond. Verder zit het pak erg krap voor XXL.

Had mijn bestelling vlug binnen

Nvt

Helemaal top!!

Super snelle levering. Precies hoe het op de foto eruit zag. De maten klopte ook. Kortom helemaal top!!

Prima website

Mijn ervaring is over het algemeen prima. Pak op maandag besteld. Ik zou het op dinsdag krijgen maar werd uiteindelijk op woensdag geleverd.

Snel geleverd, alleen matige kwaliteit.

Goede service, kwaliteit kan beter

Zie boven

Echt een top service!

Kon alles gemakkelijk vinden. Er was een maat XS ik ben redelijk klein van stuk en de meeste websites verkopen dat niet. Dit vind ik dan ontzettend fijn dat ik dit via jullie toch alles heb kunnen vinden!! Bestelde het in de middag en was volgende dag al bezorgd! Alles paste en ben ontzetten tevreden, mijn carnaval kan niet snel genoeg beginnen, bedankt voor deze service!

Kwaliteit kostuum zeer matig t.o.v. de prijs!

Zeer matig. Hoofddeksel prima! Kostuum van mindere kwaliteit. Staat niet in verhouding met de prijs!

Matige kleding

De maat klopt niet, de rug is super wijd. Een deel was kapot.

Slecht.

Model / maat klopt niet. Bovenlijf is veel te kort tov de rest.

Nee mijn bestelling is kapot aangekomen

Ik heb vanavond pas tijd gehad om de doos met bestellingen open te maken, ik had een pak besteld van Yoda en de masker is beschadigd aangekomen, tevens heb ik een jas van de matrix besteld en krijg ik een goochelaarsjas. Erg jammer, Ik ga de spullen retour sturen

Best oké

Ik had er iets meer van verwacht, maar ja het is maar carnaval kleding.

Kleding zag er netjes uit.

Was even zoeken hoe iets retour moest. Uiteindelijk gelukt.

Snel geleverd, mooie pakken

Ik kreeg mijn bestelling snel. Alles zag er netjes uit.

Makkelijke site om te bedienen, en snel thuis bezorgd

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire