Prima pakken en snelle levering

Zit prima maatje groter dan je normale maat en snelle levering!

Mooie kleding, snelle levering, maar maten kloppen niet.

Ik heb de maten opgenomen en vergeleken met de maten op de site, daarbij een maat te klein besteld maar is alsnog 1 a 2 maten te klein op 1 item na. Nu dus extra kosten maken omdat de info niet klopt. Verder super snel in huis en zoals op de afbeelding.

Snelle levering, en een mooi pak

Volgende keer weer

goedkoop en alles snel in huis

Pak ziet er goed en stevig uit en is lekker warm. Alles had ik de volgende dag al in huis. Enige minpuntje dat ik kan vinden is dat er weinig keus was in de grote maten, maar dat kan ook met de tijd van het jaar te maken hebben. Al met al een zeer positieve ervaring.

Tevreden

Snelle service, maten komen redelijk overheen maar kwalitatief had ik een wat mindere outfit.

Top outfit!!

Mooie outfit. Zit goed, maat is fijn. Staart kan los

Super snelle bezorging en goede kwaliteit

Ik ben altijd met alles te laat ... ook met het bestellen van carnavals kleding voor de kids... Maar jeetje wat snel bezorgd .... S’avonds besteld en al om 10:00 in huis. Mooie kleding goede kwaliteit. Op de hoogte gehouden is de mail .... Ik zeg top !

Snelle levering en goede kwaliteit kleding

Bestelling snel geleverd

Bestelling was snel geleverd, artikelen waren zoals omschreven- Top 👍🏼

Tevreden

Mijn zoon was er erg blij me! Ook staat er bij dat het en Premium kwaliteit is, vind ik de kwaliteit niet bijzonders goed.

Snelle levering, spullen zien er goed uit.

Top geregeld!

Helemaal zoals op het plaatje

Kleur goed pasform goed. Gelukkig niet te dikke stof.

Snelle verzending goeie uitleg over ze maten goed verpakt.

Donderdag avond om 10 uur besteld vrijdag voor 12 uur smiddags binnen.

Goede kwaliteit/kwantiteit

Snelle levering. Goed spul. Je krijgt wat je ziet.

Super goede service!

Bestelling gedaan en volgende dag al in huis. Helaas was er iets kapot en dus meteen gemaild. Ik kon geld terug krijgen of korting op bestelling ontvangen. Voor het eerste gekozen en de volgende dag opnieuw besteld en weer op tijd ontvangen! Super service,ga zo door!

Super service!

Nacht besteld volgende dag binnen! Kom zeker hier weer winkelen

100% tevreden

pakje was helaas te klein, en hebber retour gedaan. Ik kreeg keurig een mail dat het retourpakjes ontvangen was en heb keurig mijn geld terug gekregen binnen drie dagen. Heel tevreden en ga zeker daar nog weer bestellen

Netjes en een correkte levering

snelle levering!

Hier een carnavals pak besteld. En hij was op een paar andere sites duurderder maar hier het goedkoopste! Erg snelle levering, de volgende dag in huis.

Perfecte service!

Hele fijne website, veel keus en lekker goedkoop. Levering zou een week duren, was er al de volgende dag! Supersnel dus! Product is prima, prijs-kwaliteit verhouding ook goed. Deze website is zeker aan te bevelen, al eerder iets besteld en dat was zeker niet minder succesvol.

snelle levering en prima service

leuk en betaalbaar assortiment, snelle levering en goede service wanneer je toch iets terug moet sturen: zeer tevreden!

Fijn

Goede kwaliteit alleen achter iets wat ik niet leuk vond staan. Voor de rest goede levering, en goede communicatie !

Snelle service en hele goede klacht-afhandeling.

Verkeerde artikel in verpakking werd direct opgelost. Daags erna nieuwe artikel al en huis.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire