snelle levering en prima service

leuk en betaalbaar assortiment, snelle levering en goede service wanneer je toch iets terug moet sturen: zeer tevreden!

Fijn

Goede kwaliteit alleen achter iets wat ik niet leuk vond staan. Voor de rest goede levering, en goede communicatie !

Snelle service en hele goede klacht-afhandeling.

Verkeerde artikel in verpakking werd direct opgelost. Daags erna nieuwe artikel al en huis.

Ik had maat M/L gegokt. Deze was alleen nog beschikbaar. Normaal heb ik maat S, maar hij past perfect. Dus viel klein, maar voor mij in het voordeel! Verder snel geleverd. Goede prijs kwaliteit verhouding. Aanrader.

Prima en professionele werkwijze en uitvoering

Zie bovenstaande, Paul Rutten

snel geleverd en precies wat ik besteld had,TOP

Niet de goedkoopste

Maar wel kwaliteit van de geleverde spullen.

Prima club ook telefonisch goed te woord gestaan

Alles vlot verlopen ook de retourzending👍

Het is prima

Snelle, goede, vriendelijke betaalbare site.

Fijn dat je als groep al gelijk korting krijgt. En ook dat als je veel meer besteld de korting wordt verrekend. Super.

Supergoed

Top..op tijd bezorgd, goede kwaliteit, netje op een hanger.. Tevreden

Goed en snel

Snelle levering en product is naar verwachting.

Leuk pak, juiste maat.

Indianenjurkje besteld. Met carnavalskleding is het altijd afwachten hoe het valt qua maat maar de maat is perfect. Wel jammer dat het een dag later dan beloofd bezorgd is maar natuurlijk wel ruim voor carnaval.

Goede ervaring

Fijne ervaring met feestkleding 365. Goede en snelle service en een breed assortiment. Makkelijk dat ze de retourkosten verrekenen als je wat artikelen terug stuurt. Geld snel weer terug op de bank

Super snelle levering en mooie kleding en niet te duur

Super snelle levering en mooie kleding en niet te duur

Tevreden

Mooi jurk en kwaliteit! Super snel dienst

Goed kwaliteit. Voor de juiste prijs. Maat is perfect. En snelle levering

Leuk pak, betaalbaar en een super snelle levering!

Snelle en correcte afhandeling van bestelling van toesturen factuur tot na de bezorging goed op de hoogte gehouden.

Snel en goed

Ophouden met mailtjes sturen

Als je zo graag een beoordeling wil, nou heb je je zin

Verzending prima, kwaliteit is echt “slecht” voor de prijs

Verzending echt prima, niets over te zeggen. Heb een jasje besteld voor 30€ Rits is nog niet kapot, maar die kan ik maar een of twee keer open en dicht doen, daarna heeft hij het begeven. Kwaliteit en prijs verhouding is niet redelijk. Maar verder niets op aan te merken.

Alles is mooi zoals op de foto's. Maten kloppen met de maattabellen. Service is heel goed. Alles snel verzonden en heel snel een reactie op mijn retour die binnen was. Top!

Kwaliteit, goede prijs, tijdlevering top

Was mijn eerste aankoop bij jullie, maar ga ik zeker vaker doen. Jullie komen goed je afspraken na. En daar hou ik van. Ga zo door!

2de keer

Voor de 2e keer een complete carnavals outfit besteld. De 2e is nog niet binnen maar verwacht dat deze weer net zo goed zal zijn als vorig jaar! Mooie kleding, goede pasvorm en mooie prijzen.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire
• Controlli per prevenire il piĂą possibile le recensioni false: Ulteriori informazioni