Nette en snelle service

Ik ben zeer tevreden. De volgende dag werd onze bestelling al geleverd. Alles netjes verpakt. 1 artikel bleek verkeerd gegaan te zijn, medewerker stond mij vriendelijk te woord en de dag erop zat het juiste artikel al bij de post. Zeer tevreden! Bedankt voor de fijne service.

Voldoet aan de verwachtingen

Snel en je krijgt wat je ziet!

Precies zoals ik verwacht had!

Snel bezorgd!

Paar opmerkingen

Het product werd 1 dag later bezorgd als gevolg van onjuist sorteren in het distributiecentrum. Dat was jammer. Het product zelf, een verkleedpak voor een chemische aanval, bleek niet helemaal wat ik ervan had verwacht. Op het plaatje zijn ook handschoenen en een gasmasker te zien, maar die worden niet meegeleverd. Dit is enigszins misleidend.

Supersnelle levering

Einde van de middag een aantal carnavalspakjes besteld en deze waren de volgende middag al in huis. Supersnel!

snelle levering en service

Super leuk jurkje

Super leuk jurkje! Ben er heel blij mee!

Ik had het in de avond besteld. De volgende dag had ik het pakketje al binnen gekregen. Top service!!

Voor de eerste keer hier besteld maar zeker niet voor het laatst.

Prima website, snelle levering

Goed!

Ik had jasjes besteld voor carnaval en ze zaten keurig netjes verpakt in een goed en aan een hanger!!!top!

Mega snel en goeie service

Mijn bestelling is precies zoals verwacht door de goede omschrijving die bij het product word aangeboden. Ook de snelle brengservice is fantastisch zeker zo kort op carnaval.

Pakje paste goed snel geleverd

Snelle levering, product helaas andere kleur

Min bestelling was snel thuis, helaas had het jurkje een hele andere kleur dan op de website stond aangegeven. Ik heb het jurkje wel gehouden maar was teleurgesteld.

Vlotte levering, makkelijk bestellen

Eenvoudig te bestellen en al even snelle levering aan huis!

Uitstekende service en levering

Uitstekende service en levering

goed product

Het is goede kleding, was precies zoals de foto! Wel dun stofje maar omdat het wat ruimer valt, kan je er prima wat onder aan doen.

Snel en gemakkelijk

Top service!

Top service! Snelle levering, alleen handschoenen mogen groter bij een pak maat L. Verder top!!

Zeer snelle levering

Mijn bestellingen kwamen zeer snel binnen, namelijk de volgende dag al. Helaas bij het passen begon een aantal plaatsen los te laten bij de naden. Gelukkig was het bij de naden en dus met de naaimachine zo gemaakt.

Mooi piraten kostuum!

Prachtig piraten pak voor mijn peuter!

geweldige service

Wat een leuke winkel is dit allemaal feestkledingen voor een mooi betaalbare prijs. Verder ook echt een geweldige service, ik had Maandag iets besteld en er stond dat het waarschijnlijk donderdag binnenkwam maar uiteindelijk kwam het gelijk de volgende dag al binnen! Verder is de kwaliteit ook top!

Uitstekende service

Helaas pasten mijn bestelde items niet, maar levering en retour vonden snel en correct plaats. Snelle terugbetaling bij retour. Fijn dat je daar niet achteraan hoeft!

Goeie service en super snelle levering

Hele goede ervaring helaas heb ik wel wat geretourneerd maar ook dat was goed geregeld

Snelle levering, helaas mindere kwaliteit

Voor mijn zoontje een Spider-Man pak besteld. Die kwam heel snel binnen. Maar het masker was al heel snel stuk. En met heel snel bedoel ik dezelfde dag nog.

Bestelling geplaatst en helemaal super verwerkt en de volgende dag al in huis. Iets retour gestuurd omdat de maat niet goed was. En ook die procedure loopt top. Echt een aanrader

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire