Goede kwaliteit en snel geleverd

prima service

Prima service, snelle reactie op vraag. Snelle levering.

Jas mooie kwaliteit prijs verhouding en een snelle levering!

Top service - snelle verzending

Producten ontvangen precies in lijn met de verwachting.

Was echt de volgende dag binnen!!

Ik heb goeie ervaring ermee...snelle service

Goede hulp bij grote bestelling

Ik had een grote bestelling nodig en er is goed geholpen met het geven van informatie.

Gewoon goed

Besteld en de dag erna in huis. Jurkje is conform omschrijving en maattabel. Alles dus volgens wens.

Prima pak en snelle levering!

👍

Super snelle levering!

‘S avonds besteld en de volgende dag al in huis, erg fijn! Daarnaast kloppen de jurkjes naar maat en foto van de website.

Geweldig!

Goede bezorging en snel goede kwaliteit

Prima en snel

Besteld en alles snel binnen

Ziet er uit als op de foto

Ik heb zelf normaal gesproken maat 48 en heb gekozen voor maat 48-52 deze valt bij de broek wat groter maar is op te lossen met een riem. Pak ziet er super uit en het kan beter iets te groot zijn dan te klein. Pakket was snel geleverd.

Ik vind het een goed bedrijf met uitstekende service en producten.

Mooie producten! Ik vond de doos waarin mijn bestelling zat onnodig groot (had een brievenbus pakket kunnen zijn). Daarnaast milieu onvriendelijk. Maar ik ben zeer tevreden met het product, ik kom zeker de carnaval goed door!😉

Eerste ervaring. Snel verstuurd en correct afgeleverd.

top geregeld

Donderdag middag besteld en vrijdagmorgen binnen, prima geregeld

keurig op tijd geleverd en goed verpakt.

Ik heb twee pruiken besteld voor mijn toneelvoorstelling Ik vind ze prima, en als de regisseur ze ook goed vind is het helemaal goed. anders kan ik ze ook makkelijk terugsturen of omruilen, dat las ik op de site en de informatie aan de telefoon was ook heel duidelijk.

Vlotte en correcte levering!

Bestelling is geleverd zoals beloofd op de website. Product voldoet aan de verwachtingen!

Prima ervaring

Duidelijke site, makkelijk te vinden ! Via mail goed op de hoogte van het bestelde .

goede maat en snel geleverd

Snelle levering en volop keus

Een leuke set voor carnaval gekocht. Had alleen pech dat mijn maat net op het laatst uitverkocht was. Dus een maat groter gekocht maar past ook alleen beetje te groot. Kon wel makkelijk omgeruild worden en was goed geregeld met retour zending

Goede klantenservice!

De slobsokken zaten vol lijm. Andere artikelen mooier dan verwacht!

Snelle levering en de maat precies goed

Veel keuze, snelle levering

Er is veel keuze door het uitgebreide assortiment en maximaal 2 dagen later heb je je bestelling al ontvangen!

Prima internet site, snelle correcte levering

Super snelle service

In de avond besteld en volgende dag gelijk geleverd. Super tevreden over de kwaliteit.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire