Snelle afhandelingen en goed product

Snelle afhandelingen en goed product

Veel aanbod, goede prijs, snel geleverd

Veel aanbod, goede prijs, snel geleverd

Snelle service, makkelijke site, veel keus

Prima jurk wel wat wijd aan de onderkant

De jurk is qua stof prima maar had aan de zijkanten onder iets smaller gemogen zodat het wat mooier aansluit. De kraag zit een beetje gek. Jurkje trek wel wat omhoog aan bovenkant.

Snelle en zeer verzorgde levering

Snel geleverd en alles netjes verzorgd, zelfs op hanger met kledinghoes

Super snelle bezorging

Ik had in de avond besteld en de volgende ochtend werd het al bezorgd.

Snelle en nette levering

Veel assortiment, daarnaast kregen we het snel geleverd en netjes geleverd. Pasvormen waren bij alle kleding goed dus we zijn super tevreden hier... ook de kinderen waren helemaal gelukkig met de kleding.

Snelle levering en prima carnavals pakje

Snelle levering en prima carnavals pakje

Duidelijke site en de pruik was netjes verpakt en super snel geleverd. Super blij met de pruik

Mooi en goed produkt

De levering was supersnel binnen 24 uur. Goed verpakt en de kwaliteit en de maat voldeden ook prima. Uitstekend.

Prima kunnen bestellen en snelle levering!

Goed en zou weer bestellen hier.

Goede site, genoeg keus en prettig afgeprijsd!

Ge-wel-dig. Ronduit perfect.

Ik heb dit jaar de eer gehad om voor onze vriendengroep 15 carnavalspakken te mogen bestellen. En heb dit uiteindelijk moeten doen over 4 bestellingen, hier wat vergeten, daar een ander brilletje, handschoentjes erbij bestellen, toch nog een ander gitaar. In die tussentijd heb ik zo’n 20 x femailed met feestwinkel365 en ze hebben me geholpen waar kon, pasmaten voorgesteld en noem maar op; service is echt helemaal perfect, net als de prijskwaliteit; goedkoopste pak in zin klasse maar perfecte kwaliteit!

Leuk maar duur

Leuk Dalmatier pakje maar ik vind het duur betaalt. Als ik naar de kwaliteit kijk is het allemaal behoorlijk goedkoop materiaal.

Snelle service, slecht ontvangst

De snelle service is echt super. Binnen een dag lag mijn pakket op de mat. Echter heb ik een jurkje ontvangen die in de verpakking gepropt is en nu helemaal gekreukt. Het is er ook nog eens een die je niet kan strikken, dus even bedenken hoe we die kreukels eruit krijgen... Blijf hier wel bestellen omdat ze veel keuze hebben en niet heel duur zijn

Prima en raar

Super, zee overzichtelijke site, factuur alles heel erg duidelijk. Alleen jammer dat ik gisteren alles binnen zou krijgen en nog steeds niks heb ontvangen. Hoor hier graag meer over. Groet, Wendy

Ik ben erg tevreden!

De maten kloppen en de kleding is van goede kwaliteit.

Snelle levering, hoge verzendkosten

Snelle levering netjes verpakt. Vind het slecht dat achteraf de verzendkosten alsnog in rekening gebracht worden voor het versturen van het pakket, retourneren natuurlijk logisch dat dit voor eigen rekening is. Staat onduidelijk aangegeven dat de verzendkosten alsnog in rekening worden gebracht. Erg jammer. Voor mij wordt het de volgende keer ergens anders bestellen.

Minder dan ik had verwacht.

De broek vind ik heel erg lijken op de foto, dus dat is goed. Maar de kwaliteit valt heel erg tegen. Als ik hem aan doe schijnt de broek ontzettend door.

Geweldig!

Overzichtelijke website, om 22.00 besteld en de volgende dag al in huis. Pak was niet goedkoop maar de kwaliteit en de pasvorm zijn boven verwachting. Ik ben zeer tevreden.

goede kwaliteit, snel geleverd

Ik had een paar dingen besteld, nogal laat op de dag, maar ik kreeg het de volgende dag gewoon binnen! Het fijne is dat je gelijk kan zien wanneer je het kan verwachten. Ik ga zeker weer via deze site bestellen, want de prijzen vallen ook enorm mee!

Top snelle levering

De bestelling werd de volgende dag al geleverd. Kleding zag er keurig uit. Erg tevreden. Ik zou er zeker weer bestellen.

Goede kwaliteit.

Ik vind dat het pakje dat ik heb besteld een goeie kwalitatieve uitstraling heeft. De pasvorm is een beetje afwijkend van mijn lichaam, maar zo passen meer mensen die het product bestellen het makkelijker.

Snel geleverd, leuke outfit

Pakje was de volgende dag al op het afhaalpunt. Heel leuk pak, goede maat. Mijn zoon is blij

Geleverd wat ik besteld heb

Snelle levering, exact geleverd zoals omschreven, kwaliteit prima.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire