Werd snel en goed geleverd toppie

Snelle levering en goede kwaliteit

Ik heb 3 dingen besteld, deze heb ik na 1 dag ontvangen verder voldoet het product aan mijn verwachtingen voor een goede prijs

Ik kreeg mijn pakketje heel snel geleverd En netjes binnen gekregen.

Snel en duidelijk

Bestelling was snel binnen zag er goed uit uit helaas te groot dus retour gestuurd.

Snelle levering en prima service.

Goede kleding

Goeie snelle service en mooi aanbod!

Alles werd snel en netjes geleverd. Ook het retour sturen werkt makkelijk. Het geld werd snel terug betaald. De prijzen zijn erg goed t.o.v. ander aanbieders!

Tevreden

Aanrader 10/10

Snelle levering, goed product

De site is duidelijk, dag later bezorgd, mooi product. Top!

Wat een super ervaring met deze site

Ik vond het super fijn dat het binnen 1 dag geleverd is, er veel verschillende stijlen en thema’s zijn, het goedkoper is dan meeste winkels en er veel verschillende maten en accessoires zijn!!!!!! Wat een super site!!!!!!!

Misleidende korting op regenboog colbert

Voor een ‘foute party’ een regenboog colbert met stropdas gekocht. Normale prijs 75,95 euro en nu in de aanbieding voor 28 euro (60% korting). Voor een normale prijs van 75,95 euro voor een colbert mag je wel wat kwaliteit verwachten. De kwaliteit van dit colbert is flut. Goedkoop dun stofje m.i. niet eens 28 euro waard. Laat je niet verleiden door grote kortingen.

Prima geregeld!

's Avonds om 22.30 u besteld, de volgende morgen om 9.00 uur bezorgd!! Super!

Top!!!

Super snel geleverd👍

Goede kwaliteit en snelle levering

Goed, snel en hard gelachen

Besteld rond 19:00 uur. Volgense dag om 11:30 in huis. Klasse. En wat een topkostuum! Prima prijs-kwaliteit, dus niet van die 'de eerste hit op ali' zooi, maar gewoon fatsoenlijk spul. Aanraderrŕr!

Makkelijk besteld, snel geleverd.

Begin van de avond gebrainstormd, uurtje later de bestelling geplaatst. Volgende dag in huis. Precies hetgeen je op de site ziet is dat wat je krijgt.

Snelle en nette levering

Ook 1 artikel retour gestuurd en binnen een dag geld retour ontvangen.

Geweldig! Snelle levering top!

Gister besteld vandaag in huis! Goede kwaliteit!

Erg goed

Erg snelle bezorging, fijne bezorging ook

Netjes en snel

Mooi kostuum binnen gekregen, zoals het plaatje. Gister besteld vandaag in huis ook super!

Kan niets anders zeggen dan geweldig.

Leuke kleding, top service! Snel geregeld, en binnen een dag in huis. Dus in een woord Top

Erg makkelijk en een goeie keuze kunnen maken.

Er is op de website erg veel keus en ook veel orginelen kostuums. Ook is er veel keuze tussen heel uitgebreid en hoge qualiteit of iets makkelijks en goedkopers. Wel waren er helaas af en toe maten uitverkocht. Wel heb ik een erg goede keuze kunnen maken en ook leuke extra’s kunnen bestellen.

Snelle levering, gister om 20.45 besteld, vandaag om 10 uur s’ochtends in huis, netjes ingepakt.

Snelle bezorgservices van hoge kwaliteit.

De bestelde producten werden de volgende dag al geleverd. Één onderdeel van de bestelling was kapot. Ik kan deze gemakkelijk retour sturen middels de stappen aangegeven op de site.

Snelle levering en het product ziet er uit zoals op de foto.

Ik heb mijn item later op de avond besteld en het werd de volgende dag al bezorgd. Kwaliteit van het product ligt niet erg hoog, maar het was dan ook maar €15,-. Maat valt iets groter uit dan verwacht, maar past alsnog oke.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire