Fantastisch veel lol voor een betaalbare prijs

Twee verschillende jaren 70 broekpakken gekocht voor een themafeest. De bestelling was binnen 1 dag al binnen! Allebei de pakken in maat XS besteld en beide pakken vielen op maat. Ook de kwaliteit was zeer goed, geen losse draadjes en de prints zijn precies zoals op de foto's. Fantastisch leuke outfit voor een themafeest! Ook veel complimenten op gekregen. Ik raad iedereen deze site aan voor leuke, betaalbare feestkleding die snel geleverd wordt!

twee dagen te laat bezorgd

twee dagen te laat bezorgd terwijl bezorging binnen 1 dag werd beloofd

Slecht

Zilveren legging moest 1 maat zijn, maar ik met mijn 1.60m kwam er al amper in waardoor hij al uitscheurde bij een keer bukken

Mooi pakje en super snelle levering

Tijdige levering en leuke kleding!

Mijn zoon was helemaal blij met zijn carnavalspak! Op tijd geleverd volgens afspraak.

Super snelle service

Iets bestellen is heel gemakkelijk, het assortiment is heel uitgebreid en de levering is via postnl super snel. Hier geldt echt: voor 2400 uur besteld is de volgende dag geleverd (3 dagen op rij uitgetest). Maatvoering is wel een dingetje. Ik eindigde twee maten groter voor zowel jasje als rok. Dat betekent veel bestellingen voorschieten voor je iets passends hebt (daarom geen 5 sterren).

Snelle levering en mooie pakken

Super mooie pakken en snelle reacties en levering

Makkelijk bestellen en snelle levering

Om 18.00 besteld en volgende dag is huis top !

Super !

Enorm snel in huis echt super

Duidelijke website. Vrijdagavond besteld, zaterdag begin vd middag al in huis. Top service

Twee toneelbrillen besteld. Zitten echter zo vastgeklemd in de tie-rip verpakking dat doorknippen al een pootje doet afbreken.

Súpersnelle levering, productbeschrijving op de website is zeer uitgebreid

Om 16.00 uur besteld, de volgende dag om 15.00 uur was het bestelde product al binnen. Beschrijvingen op de website zijn uitgebreid, ook de suggesties voor aanvullende artikelen zijn goed. Product is naar wens, enkel wel wat prijzig voor de kwaliteit die je krijgt.

Snel en goed

Bestelling binnen 24 uur ontvangen en producten waren cfm omschrijving en afbeelding op internet

Kwalitatief goed

Mooi kostuum, kwalitatief uitstekend. Alleen jammer dat er geen passende broek bijzit/te koop is. Misschien een idee om dit toe te voegen..

Precies zoals verwacht . Mooi pak

Maten vallen goed. Goede prijs / kwaliteitsverhouding. Exact Zelfde pak was op een andere site €10 duurder.

Top en lekker snel!

Heb in 1 week tijd 2 bestellingen gedaan. De eerste kwam helaas niet aan omdat de bezorger had besloten dat het opgegeven adres niet bestond. Werd keurig en snel opgelost door de klantenservice. De tweede heb ik toen op een afhaalpunt laten bezorgen en was er keurig de volgende dag!

Snel geregeld en mooie kwaliteit

Bestelling werd snel geleverd, communicatie over verzending duidelijk. Goede materialen.

Doen wat ze op de website beloven

#De webwinkel komt na wat er op de website staat vermeld. Levering is correct, snel en goed verpakt. Kwaliteit staat goed vermeld. Retour wordt snel verwerkt. #Minpunt vandaar geen 10. Het zoek programma op de website is niet helemaal duidelijk. Bv. Als je rode heren kostuum in vult krijg je niet alle rode kostuums te zien. Je moet dan goed zoeken.

Tot volle tevredenheid behandeld

Bestelling geplaatst en een paar dagen later was het binnen. Toppie!

Bij het ruilen v een te grote maat die via vriendin besteld was kon zo gewisseld worden en vergoed worden

Snelle levering! En alles precies zoals op de foto!!

Snelle levering en keurig verpakt!

Fijn dat de kleding al de volgende dag bezorgd wordt. Alle kleding zat keurig in een doos verpakt en elk item afzonderlijk in een verpakking of in plastic met kleerhanger.

Dit was mijn tweede bestelling. Bij de eerste had ik een klacht en die is supersnel en zeer naar tevredenheid opgelost

Om 22.00 uur besteld, de volgende ochtend al keurig netjes geleverd

Super klant vriendelijk

Mijn feestjurk was stuk. Ze hadden direct 2 oplossingen. En namen het serieus. Top hoe het opgelost is.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire