leuk jurkje!

Mooi jurkje, goede kwaliteit. Beetje scheef genaaid. Valt groot. Riempje er bij zou handig zijn. Heb er nu zelf een riempje omheen gedaan.

Uitermate tevreden

Alles verliep zoals beloofd ,hier koop ik zeker nog opnieuw. Mooi verpakt en mooi op tijd .heel tevreden klant alvast

Snelle bezorging, kleding viel wel wat tegen

Snel geleverd, website is prima wanneer de filter/zoek functie het doet. Kleding werd netjes afgeleverd in een zakje, daarin was de kleding ook nog beschermd in een stevige verpakking. Ik had een jurkje die mega kort viel, op de foto leek hij wel langer dus dat was jammer. Uiteindelijk heb ik hem maar als shirt gebruikt, had ik er iig nog wel wat aan.

GEWELDIG

Snel antwoord op mijn emails. Goede service. Mooie groeps korting ! Ook met een foutieve levering, prima oplossing door om te ruilen zonder verzendkosten voor mij.

Niet goed

Kostuum besteld voor Halloween, kwam gedeeltelijk kapot binnen. Contact opgenomen met klantenservice, ze zouden ervoor zorgen dat er een vervangend artikel opgestuurd zou worden dezelfde dag nog, zodat ik het gisteren binnen zou hebben; op tijd voor mijn feestje vandaag. Prima zou je denken. Als ze het daadwerkelijk op zouden sturen dan, maar dat is niet het geval. Niks ontvangen dus feestje zonder compleet kostuum. Bedankt hè!

Top!!

Echt een hele fijne site, duidelijke en overzichtelijke goede service en snel in huis! top

Snelle levering, voordelige prijs en goede kwaliteit!

Snelle levering, voordelige prijs en goede kwaliteit!

Prima, heel snel bezorgd

Avond van tevoren besteld en het moest er de volgende dag (in het weekend) zijn. De volgende dag was het er keurig op tijd.

Geweldig en zo snel!

Geweldig!

Bestelde artikelen waren netjes verpakt, snel bezorgd en prima prijs-kwaliteit verhouding

Snel en goedkoop

In de avond besteld en de volgende ochtend binnen :) Zo kon ons dochtertje alsnog in een mooi Haloween kostuum naar haar feestje!

Fantastich!

Ik had een pak nodig voor een feest en na een lange tijd zoeken vanwege de uitgebreide keuze (pluspunt!) had ik een kostuum gevonden. Savonds na 10 uur besteld, was de volgende dag binnen, ongelooflijk snel! Toen het binnen was verwachtte ik niet teveel want het blijft een feestpak, maar het zit als gegoten! Ik ben ongelooflijk blij dat ik voor een nette prijs zo'n super zittend pak heb kunnen bemachtigen, de volgende keer word er gewoon weer bij feestkleding365 besteld!

Belachelijke muts lijkt niet op de afbeelding

Koop je een heksenkostuum. Zit er een band om de muts heen die totaal niet past en die stomme muts kan niet rechtop. Echt belachelijk want die kan ik nu weggooien. Weggegooid geld en totaal niet zoals op de afbeelding staat

Matig

Mijn pak werd gepropt in de brievenbus en er zit een scheur aan de onderkant.

Goede kwaliteit kostuum en snel geleverd voor een niet al te hoge prijs... Top

zeer snelle levering

Pakket snel geleverd. Bestelde items zoals verwacht

Goede kwaliteit.

Goede kwaliteit van de kleding. Geen goedkope rommel, voor een prima prijs. Kleding kan jaren mee. Goede maat omschrijving. En ook nog eens een snelle levering!

Leuke pakken voor weinig geld en supersnelle levering top

Leuke pakken voor weinig geld en supersnelle levering top bedrijf

Snelle en correcte levering van de bestelling!

zie hierboven

De kleding ziet er precies zoals op het plaatje eruit

Goede website en hele snelle levering

Vandaag besteld morgen in huis. Duidelijke communicatie via e- mail. Netjes verpakt en de artikelen zien er goed uit en niet te duur.

Soepel en snel geregeld geheel volgens mijn wens.

Soepel en snel geregeld geheel volgens mijn wens.

goeie service,snelle levering

Kwam optijd en goede kwaliteit

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire