Snel en makkelijk

Kiezen, bestellen en leveren ging snel en makkelijk.

Zeer snelle levering

Feest vieren zonder stress!!

Simpele website, makkelijk bestellen, snel in huis en goedkoper dan de meeste andere winkels. Ik vind het een aanrader!!

Makkelijk bestelproces, snelle levering

Alles goed, zoals het hoort!

Snelle levering en product precies zoals besteld!

Een mooi jurkje dat goed past!

Ik heb deze jurk gekocht in maat L omdat ik lang ben. Hij paste goed en was lang genoeg! Hij sluit ook goed aan bij de taille. Het zwarte stofje aan de onderkant ziet er wel anders uit in het echt. Verder een leuke jurk. Er zat een kroontje bij een kanten handschoentjes zoals je op de foto ziet.

Super!!!!

Volgende dag zoals beloofd in huis. Goed gedaan en voor herhaling vatbaar

Zeer snelle levering!

Op dinsdag om 22:30 besteld en werd de volgende dag al bezorgd

Snelle service wat erg fijn is

Tevreden over product en de levering is fijn in een dag. Alleen zou het fijn zijn als er een retour label bij zit. Had 2 maten besteld een moet terug.

Makkelijk en snel!

Top assortiment en super snel bezord!

een echte aanrader !

snelle service , alles past perfect .Top !!!

Volgende dag ontvangen

Snelle levering voor een prima prijs

Het is een makkelijke site die snel en voir een goede prijs levert.

Kwaliteit verkleedkledij

Mooie verkleedspullen en snel geleverd, zoals beloofd. Mijn volgende verkleedspullen zullen hier ook besteld worden.

Super outfit!

Goede kwaliteit, goed op maat! Het Roodkapje pak is echt een aanrader, ook als je wat voller bent!

Snelle service, goed verpakt

Helaas uitgesroogde make-up

Helaas had ik een zombie make up set besteld en daarvan waren alle bloedcapsules opgedroogd en dus onbruikbaar. Zeer spijtig want dat is toch wel een beetje waar het om gaat. De bestelling was wel snel binnen en compleet. Gelukkig had ik nog andere capsules besteld! Overige spullen zien er op het oog goed uit.

Prima service op tijd geleverd

Leuke spullen en op tijd voor halloween geleverd

Product als omschreven 👍👍👍

Goed overzicht op de site, makkelijk te bestellen, product als omschreven, ook kwa maat. Betaalbaar en geleverd zoals gezegd. Super tevreden!

Was super

X

Heel goede klantenservice

Ik had per ongeluk een verkeerde postcode ingevuld. Mijn pakket werd geretourneerd. Nog geen dag later werd mijn geld al terug gestort. Ook heb ik een paar keer e-mail contact gehad en werden mijn e-mails meteen beantwoord. Ik ben hartstikke tevreden over de klantenservice hier! Pakketje komt ook zoals beloofd een dag later al toe. Ik zal in de toekomst hier zeker nog bestellen!

Heel mooi afgewerkte kleding die zeer goed zijn prijs kwaliteit !

De outfit was geweldig! Helaas was de ervaring met post NL iets minder goed. Ze hebben het pakje 5 huizen verder afgeleverd zonder dit te laten weten. Het was een moeilijke zoektocht. Desalniettemin kan er van feestkleding365 geen slecht woord gezegd worden!

Leuke jurk en de volgende dag al in huis!

Leuke Halloween jurk. In de winkels was alles uitverkocht. Super snel bezorgd!

Heel tevreden met de keuze en kwaliteit.

Na lang twijfelen wat te kiezen, heb ik dit kleedje gekozen en ben heel tevreden over mijn keuze. De snelle levering is echt aangenaam en zo zal ik kunnen griezelen op het feest. Laat zeker weten waar ik mijn jurk gekocht heb.

Vrijdagavond besteld en zaterdag rond 13.00 uur afgeleverd. Top!! Netjes verpakt. Voor de eerste keer iets besteld en gelijk uitstekende ervaring. Een aanrader voor iedereen. Bovendien is het geleverde van goede kwaliteit

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire