Goede snelle service

Snel ontvangen ...de volgende dag. Vriendelijke mail gehad ..en erg persoonlijk. Alleen zaten er vlekjes in mn jurkje. Maar verder goede ervaring.

Kleding is mooi en past perfect

Kleding voor een kind en baby besteld. Ziet er allemaal heel netjes uit. De maten komen ook goed overeen, het past perfect. Zeker een aanrader en wij bestellen hier volgende keer weer.

Prima site en supersnel in huis!

Mooi op tijd geleverd

Goede kwaliteit en op tijd geleverd.

De bestelde kleding keurig ingepakt en snelle levering

Rap en goed

Mijn product is rap en in perfecte conditie (en maat) aangekomen. Ga hier zeker nog bestellen.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Deze jassen zien er goed uit.Maat is ook prima. Hou er wel rekening mee dat het echt plastic is dus nogal (enorm) warm wordt in de jas.

Makkelijk bestellen en zeer snelle levering

Snel besteld en de volgende dag al geleverd.👍 Prijs/ kwaliteit verhouding van de outfit valt wel een beetje tegen. Moest na ontvangst het e.e.a nog repareren/ vastplakken

Supersnel binnen...

De kleding is van goeie kwaliteit en ziet er heel mooi uit.

Snelle levering maar retour gestuurd

De levering was heel snel. Volgende dag in huis. Daar was ik heel blij mee want toen kon ik het passen en dezelfde dag nog terug sturen want het product viel erg klein. Het was wel een goede kwaliteit stof.

Prachtige spullen en op tijd geleverd !

Hoe lekker is het om zonder nog een account aan te moeten maken te winkelen? Precies, super makkelijk, overzichtelijk en ook nog eens op de afgesproken dag geleverd; supergoed!!!

Goede service, goed product

Mijn bestelling was keurig gegaan en zeer netjes door feestkleding356 op de hoogte gehouden over de status. Voor een simpele keer voor verkleedfeest zijn er meer dan genoeg producten en fijn samen te stellen. Enigszins moeite gehad met de maat, gezien dat lengtemaat iets lastiger voor mij is en deze was wat minder duidelijk voor mij. Maar desalniettemin een fijn product.

Ik wil hem meteen aantrekken

Ik heb binnenkort een 80s disco feest en dit pakje is perfect !! Hij sluit mooi aan, goeie kwaliteit en dat voor 30 euro, ik ben dik tevreden

Retourneren betalen

Pakket snel geleverd. Ik vind het een zeer slechte service dat als je kleding terug stuurt, omdat het gewoon veel groter uit valt dan normaal (maat M), kan ik dus niets aan doen, je verzendkosten moet betalen om het te retourneren. Dus bij aankoop betaal je verzendkosten, bij terug sturen ook. Dan wordt het van je aankoopbedrag afgetrokken. Zeer slecht zeg..!

Te duur

Snel kapot

Alles kunnen vinden voor me dochters hekse pakje

Een hele mooie web winkel alles kunnen vinden.en nu weet ik waar ik moet zijn als ik iets nodig heb voor een vetkleed feestje.

Prima voor de prijs

Het jurkje was zoals de foto alleen de rits ging uit zichzelf los en mijn duivel oortjes waren snel kapot..

Snelle levering Redelijke kwaliteit

Uitstekende service en top kwaliteit!

Producten zijn snel geleverd en van super kwaliteit.

Op het oog goede kwaliteit

Heb ze nog niet aangehad maar zo op het oog lijkt hetme prima kostuums

Supersnelle levering

Mooie gothic jurk en goed van maat!

Super snel

Mooie website. Veel keuze en super snelle levering.

Top, deze winkel is een blij-vertje!

Producten zijn netjes verpakt, geen rare luchtjes. Maten kloppen met omschrijving en tabel. Super snelle levering, TOP!

blij met de snelle levering

Jammer dat er geen maten staan aangegeven bij de handschoenen

Uitstekend!

Groot assortiment, snelle levering, prima kleding!

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire