Zeer snelle levering!

Snelle levering en veel keuze

Top webshop! Met snelle levering, goede service en erg veel keuze

Precies zoals verwacht

Snelle levering Dirndll prijs kwaliteit verhouding prima!

Goede kwaliteit , zeer snelle levering

Savonds om half 11 besteld. Volgende dag om 2 uur in huis. Kleding van goede kwaliteit.

Snel geleverd en goede producten

Tevreden over de service. De bestelde kleren snel in huis en zitten mooi.

Super service

Makkelijk, snel, super

TOP Service!

bestelling in late namiddag is de dag erna gearriveerd! Alle artikelen waren net zoals omschreven op de site en mijn dochter was reuzeblij dat ze nog tijd haar themafeestje in stijl kon bijwonen. Dit was mijn 2e ervaring met Feestkledij.nl, maar er volgen er zeker nog meer ! Zeer tevreden klant uit België :)

Bestelling was snel geleverd

Super ervaring. Bestelling was de dag erna binnen ondanks de drukte van het moment

Super snel

Leuk pakje besteld. Maat klopt. Ziet er precies zo uit als op de afbeelding. Snel geleverd.

Super geschikte vikingjurk

Soms krijg je een uitnodiging voor een feest op korte termijn. Fijn als je dan binnen 24 uur je feestjurk in huis hebt!

Snelle levering, goede prijs

Het kostuum werd keurig verpakt de volgende dag al bezorgd, inclusief kledinghoes en hanger. En de prijs is heel schappelijk.

Site is goed en ziet er leuk feestelijk uit. Alles wordt duidelijk weergegeven. Waarom geen 5 sterren: de verzenddatum is vaag. Staat over verwachte leverdatum. Wees duidelijk en zet of vandaag of morgen neer. Nu zit ik van oh hij kan vandaag komen maar kan ook morgen, weet t niet zeker. Nu is mijn verzending ook nog vertraagd, kunnen jullie denk ik niks aan doen. Maar zou zeggen zet gwn een dag neer en niet zo vaag.

Precies als verwacht helemaal too

Helemaal top

Binnen een dag geleverd.

Vooral ook de Maattabel bij kleding heel handig. Daardoor in een keer goede maat besteld. Netjes verpakt geleverd en binnen de termijn welke daarvoor wordt aangegeven.

Super, voor een mooi prijsje

Veel kostuums zijn vaak erg duur, daarom fijn dat deze een mooie prijs heeft.

Leuke aanbiedingen en snelle bezorgservice

Jullie hebben veel leuke aanbiedingen zo vlak voor halloween. Fijn dat je tot 23:59 kan bestellen en morgen in huis is.

Snel en correct

Snel en correct

Ze zijn snel met levering kwaliteit is goed van de kleding

Zeer vlotte levering

Vlot geleverd, keurig verpakt.

Zeer plezierig

Fijne website en super snelle levering! Maten vielen wel een klein beetje groter als gedacht, maar dat was geen probleem.

Helemaal top

Een hele fijne en duidelijke site. Ook is het sortiment erg ruim, dus er zit altijd wel iets bij voor iedereen. Vandaag besteld, morgen in huis. Geweldig dus voor mensen die last minute een kostuum nodig hebben. Ik ben zeer tevreden!

Super snelle service en verzending.

Was verrast dat het de volgende dag al vinnen was... Super snelle verzending, en goede service... mijn complimenten en ik zou zeggen zet het voort.. geweldige zaak... Groetjes Jolanda Winkel

Juiste adres voor thema outfit

Duidelijke website, ruime keuze voor kleding en toebehoren bij een thema feest, goede prijs-kwaliteit verhouding en levering binnen de gestelde termijn.

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire