Mijn bestelling was snel geleverd! Ook kreeg ik een mailtje met een track & trace, waardoor ik kon volgen wanneer mijn pakketje aankwam. Het enige wat ik jammer vind, is dat de maattabel niet klopt. Ik had een rode dirndl besteld en bij het kiezen van de maat, heb ik precies de maattabel opgevolgd. Volgens de maattabel moest ik maat 36/38 bestellen, maar deze was veel te groot. De gespen bij de schouders zaten zo los dat ze de hele tijd afzakten en bij mijn middel was er ook veel stof over, terwijl het wel de bedoeling is dat de dirndl strak zit. Mijn advies is dus om een maatje kleiner te bestellen!

Snelle correcte verzending en service

Na de bestelling ben ik keurig op de hoogte gehouden door het bedrijf. Snelle levering.

Snelle levering!

Leuke dingen en snelle levering!!

Telefonisch heel goed geholpen. Bestelling de dag nadien toegekomen.

Snelle levering, alleen verkeerde kleur shirt geleverd, grijs ipv blauw

Slechte kwaliteit verbindingen.

Mijn ervaring is helaas nie goed. Voordat ik op het oktoberfest was waren er al 4 knoopjes geknapt.... Heel jammer want ik vind hem wel heel mooi.

Twee pakjes besteld, maar een was er duidelijk al gedragen

Vorige week heb ik twee pakjes besteld. Ik koos voor jullie omdat jullie snel konden leveren. De pakjes werden ook keurig de volgende dag geleverd. Helaas was een van de pakjes duidelijk gedragen. Ik had geen tijd meer voor Iers anders dus heb het maar aan gedaan, maar was daar niet blij mee. Verder ook niet blij met de kwaliteit. De rode verf uit de pakjes geeft zwaar af dus al het wit uit het pakje is rood en m’n bed etc. ook.

Geweldig!!!!

Super kwaliteit kleding, netjes optijd geleverd. Alles is compleet en dat voor zo’n lage prijs. Klasse!!!

Goede service en snel in huis

Plezierig

Helemaal perfect

Alles ging perfect van bestellen tot bezorging

Heel snel geleverd..

Vrijdag besteld zaterdag in huis.. top..

Leuke site, ruime keuze, snelle levering

Groot assortiment met ruime keuze in thema's en maten. Makkelijk besteld, betaald en snel bezorgd. Ik ben erg blij met mijn 20s jurk. Goede kwaliteit, en de juiste maatvoering.

Makkelijk kostuum en niet te duur

Het werd snel geleverd

Snelle levering en correcte en volledige beschrijving van de producten

Snel, goed en mooi

Bestelling, betalen en bezorging ging super snel, de kwaliteit van het kostuum is goed en het ziet er prachtig uit! Zeker aan te bevelen

snel leveren Top ! volgende dag voor het deur

Kleding in goed kwaliteit alles als in omschrijving .snel levering .

Super snelle service!

Onwijs snel geleverd en product voldoet aan verwachting!

Bestellen was ontzettend makkelijk. Erg fijn dat je kan zien hoeveel artikelen er nog beschikbaar zijn van een maat. Verder was de levering supersnel en hier ben ik erg blij mee.

Supersnelle service

De aankoop kwam de volgende dag binnen. Helaas was de kraag kapot, maar na een vriendelijke snelle telefonische afhandeling was de volgende dag een nieuwe jurk in huis. En mooi!

supersnelle service!!!

's avonds besteld, volgende dag bezorgd, en continue op de hoogte gehouden. Top,

Een echte aanrader

Een vleermuis kostuum besteld en aan de hand van het maatadvies een maat gekozen. De volgende dag al in huis en het paste perfect!! Ook de kwaliteit is heel goed! Ben er super blij mee!

's Middags besteld, helaas door Post NL niet de volgende dag bezorgd maar wel een dag later. Wel door Feestkleding365.nl goed op de hoogte gehouden via e-mail.

Geweldig, superrrsnel

Overzichtelijk website, makkelijk zoeken, suggesties/alternatieven beschikbaar, vrijdagavond besteld en zaterdagochtend kon ik m'n pakketje afhalen! Inhoud exact zoals gewenst. Bedankt voor de goede en supersnelle service!

Fijne informatie

Alles verliep erg netjes. En snelle verzending

Uitstekende service en snelle levering

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire