goed en zeer snel geleverd

goed en zeer snel geleverd. Het is zo als de foto's weer geven .

Goedverzorgd

Goed service en lekker vlot in huis

Super snel bezorgd en precies zoals verwacht

Super snel bezorgd en precies zoals verwacht

Goede prijs voor hele goede kwaliteit!

Kwam na 1 dag binnen en het kostuum was super mooi! Goede kwaliteit voor een lage prijs. Zeker aan te raden!

Verkeerde productomschrijving haarclip

De jurk die ik besteld heb is prima. Om het af te maken wilde ik een roos haarclip erbij. Product wat ik heb ontvangen lijkt in de verste verte niet op een roos. Jammer.

Leuk kledingstuk van goede kwali9

Ik heb mijn bestelling de volgende dag in huis gekregen waar ik zeer blij mee was. Jurk paste perfect! Geen gekke naden of onafgemaakte stiksels. Ook dit alles voor een goede prijs naar mijn idee.

De volgende dag was onze bestelling er al. We hadden 2 verschillende maten besteld omdat we over de maat twijfelde. Het was geen probleem om de andere maat retour te sturen, er zat een duidelijke instructie bij en het geld was ook snel weer teruggestort. Mijn zoon is erg blij met zijn jaren 60/70 pak, pruik en bril. Helemaal klaar voor een 60’s party!

Bedenkelijk

De service was snel, maar de plastic verpakking was dichtgeplakt met gewone plakband, alsof het pakketje al open was geweest. De rits was dicht gedaan maar waar ze gesloten zou moeten geweest zijn stond ze open. Het leek me niet nieuw maar 2de hands.

Snel geleverd, echter minpuntje

Jullie hebben absoluut een groot assortiment feestartikelen, en...snel geleverd, dat is erg fijn. Ben niet tevreden over een artikel. Een feesthoedje dat topzwaar bleek te zijn en dus niet draagbaar was. Zou fijn zijn als ik hier mijn geld terug zou krijgen en zou daarnaast goed zijn dat u het betreffende artikel niet meer zou verkopen, want immers is het een slecht product. Neem maar contact met me op AUB

Een webwinkel met volop keuze en prettige service.

Snelle verzending. Bij retourneren snel het geld weer op de rekening. Genoeg keuze.

Super snelle levering!

Heel snel in huis, goede kwaliteit en mooi en netjes verpakt! Zeer tevreden.

Klachtenservice was begripvol en werkte goed mee. Wilde weten of het shirt daadwerkelijk nog leverbaar was, hiervoor eerst de klantenservice gebeld. Besteld en volgende dag in huis. Plus punt is dat ze samen werken met postnl en niet met dhl

Prijs kwaliteit verhouding is prima

Jasje besteld maar per ongeluk de verkeerde maat besteld, gelijk terug gestuurd en een nieuwe besteld! Het geld had ik 2 dagen later alweer op mijn rekening! En het jasje was zoals ik had verwacht! Top bedrijf!

Op tijd en direct

Bestellen ging soepel en de levering was vlot

Duidelijke en overzichtelijke website. De producten werden redelijk snel verzonden en zijn van prima kwaliteit, voor die prijs.

Vlotte levering!! Goed verpakt!

Ze leveren zoals ze beloven.

Met spoed zocht ik nog feestkleding in de hoop dat het nog op tijd geleverd zou worden. En ja dat is gelukt zoals aangegeven op de site. Dit kan je niet van alle websites zeggen.

Snel en netjes geleverd en duidelijke communicatie

Al vanaf het begin van het bestelproces wordt duidelijk wanneer je een (deel van de) bestelling kunt verwachten en in de praktijk pakte het ook precies zo uit. Super service!

Zeer goede winkel

Nog snel wat nodig voor een feest. S'avonds om 23.00 besteld en zoals beloofd de volgende dag in huis. Keurig verpakt en een prima communicatiesysteem. Dit wordt ons vaste adres!

snel eerlijk vlot

vlotte bestelling op een goede site. snelle bediening, en eerlijke prijzen!

Erg mooi !

Heel goed. Snelle levering en staat erg mooi !

Goeie producten, snel geleverd

Ruime keuze uit producten, snelle levering en goede producten. Kwaliteit niet helemaal 100%, maar wel prima.

waardeloos

Product komt totaal niet overeen met de afbeelding. Alle borduursels ontbreken en slecht afgewerkt.

Kwalitatief

Goede kwaliteit voor een goede prijs! Super snel geleverd en altijd in orde! Zeer tevreden over mijn aankopen. :)

8 Savannahweg

Utrecht 3542AW

085 - 2731941

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire